ΟΦΗ | Σύνθημα νίκης απο Μποχωρίδη.Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας.


Το πρώτο της επίσημο  παιχνίδι δίνει η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ το Σάββατο (4μμ) στο ΒΑΚ κόντρα στον Εθνικό, για το Κύπελλο Ελλάδος. Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και όλοι στον ΟΦΗ θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη φετινή χρονιά.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση ο γκάρντ του ΟΦΗ Νίκος Μποχωρίδης, ανέφερε ότι « είναι το πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη. Για την ομάδα, για τον κόσμο και για μας, για να χτίζουμε αυτοπεποίθηση. Περιμένουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο και τους θέλουμε μαζί μας όλη τη χρονιά.
Θα μας βοηθήσει το παιχνίδι αυτό να βρούμε ρυθμό σαν ομάδα..

Αλλο τα επίσημα, άλλο τα φιλικά που έχουμε δώσει».

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του απο την προετοιμασία, ο Νίκος Μποχωρίδης, τόνισε πως  «έχουμε ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και βήμα-βήμα γινόμαστε καλύτεροι».
Για τον Εθνικό που θα είναι και αντίπαλο του ΟΦΗ στην Α2 μπάσκετ, ο Νίκος Μποχωρίδης, ανέφερε πως  «είναι μια καλή ομάδα της Α2 ο αντίπαλος. Θα είναι ένα καλό τεστ πρωταθλήματος».

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΦΗ

Σε κυκλοφορία τέθηκαν απο την Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ τα εισιτήρια διαρκείας για την φετινή χρονιά.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 50 ευρώ και ισχύσουν για όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ διακινούνται απο την ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και απο το κλειστό του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Με αφορμή την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας απο την επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ γίνεται έκκληση προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να στηρίξει την φιλόδοξη προσπάθεια που θα κάνει και φέτος η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ στην Α2. Ο προπονητής Φώτης Τακιανός και οι παίκτες της ομάδας, είναι έτοιμοι να χαρίσουν στον ΟΦΗ μεγάλες στιγμές στη φετινή περίοδο και αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με την συμπαράσταση του κόσμου του ΟΦΗ, που πρέπει να αγκαλιάσει φέτος περισσότερο απο κάθε άλλη χρονιά την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ» αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.