Στο φινάλε το Ηράκλειο 80-74 τον εξαιρετικό Ηρόδοτο.


Ύστερα από εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές συγκινήσεις, που κρίθηκε στο τέλος, το Ηράκλειο επικράτησε του Ηροδότου με 80-74, στο παιχνίδι, που ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα του τουρνουά στην μνήμη του Βασίλη Παδουβά που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ομάδα του Δειλινού.

Ο Ηρόδοτος ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, σε όλη την αναμέτρηση, αλλά η ομάδα του Βασίλη Ράλλη,  φρόντισε να ανεβάσει στροφές στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο και να φτάσει στη νίκη. 

Ο Αντώνης Χρύσης των ηττημένων, ήταν ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης, καθώς πέραν από την επιθετική δεινότητα, μοίρασε 3 ασίστ, μαζεύοντας 5 ριμπάουντ.

Πολύ καλή και παραγωγική παρουσία για τους νικητές, είχαν ο σταθερά βελτιωμένος Γιώργος Αρναουτάκης που σημείωσε 21 πόντους με τον Κ.Αγαπιάδη να ακολουθεί απο κοντά με 19 πόντους.

Σαν το παλιό καλό κρασί διατηρείται ο Χ.Μαυρόπουλος που σημείωσε 17 πόντους, μαζεύοντας 6 ριμπάουντ και μοίρασε και μια ασίστ.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η χρησιμοποίηση νεαρών παικτών και απο τις δυο ομάδες, με τον Χ.Καρλάφτη του Ηροδότου, να κερδίζει τις εντυπώσεις .

Ηράκλειο-Ηρόδοτος    80-74
Δεκάλεπτα: 17-20, 38-35 (ημίχ.), 65-59, 80-74
Διαιτητές : Μακρής, Καρανικόλα Α.

Ηράκλειο (Β.Ράλλης): Σταράκης 1 (3), Λιανδράκης, Παπαδάκης 9, Τσερκιτζόγλου 3 (1), Σπυριδάκης, Μπόγδανος 2, Αγαπιάδης 19(2), Προτωγεράκης , Θεοδωρίδης 2, Σαχπατζίδης 5, Αρναουτάκης 21 (3), Πάλλης 13, Παπαδούλης.
Ηρόδοτος (Μ.Δημητριάδης): Υπτσόγλου, Τσαμπής 1, Μαϊστρέλης, Πασχαλίδης, Χρύσης 25(1), Καρλάφτης, Αντωνιάδης 1, Βαρνάβας 10, Μαυρόπουλος 17(1), Χωματας, Πυργιώτης, Χαρατσής.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.