Βελτιωμένο το Ηράκλειο που νίκησε τον Ηρόδοτο στα Δυο Αοράκια με 75-61.


Το Ηράκλειο, βελτιωμένο στην επανάληψη ανέτρεψε τα δεδομένα  και έδειξε πως βρίσκει τα πατήματά του, επικρατώντας στα "Δυο Αοράκια" του αξιόμαχου Ηροδότου με 75-61, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.

Το σύνολο του Β.Ράλλη έδειξε οτι βρίσκεται στο σωστό δρόμο  και βρίσκοντας τις λύσεις απέναντι στην άμυνα του Ηροδότου στην επανάληψη κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη σε ένα ματς που αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία για τους προπονητές των ομάδων να δοκιμάσουν σχήματα και να τσεκάρουν την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες τους.

Ο Ηρόδοτος απο την άλλη που αγωνίστηκε χωρίς τον Παρδακά, αλλά με τον Τσαμπή να δίνει το παρόν,συνεχίζει να δείχνει καλή εικόνα στα φιλικά παιχνίδια και φαίνεται οτι θα είναι έτοιμος στην πρεμιερα, (αν και εχει δουλειά ακόμα) ιδιαίτερα οταν αφομοιωθούν στην ομάδα οι νεοι πάικτες.

Ηράκλειο- Ηρόδοτος  75-61<
Δεκάλεπτα: 12-10, 28-30 (ημίχ), 57-43, 75-61

Ηράκλειο (Β.Ράλλης): Σταράκης, Ζαβιδάκης, Τσερκιτζόγλου, Σπυριδάκης, Μπόγδανος, Αγαπιάδης, Πρωτογεράκης, Παπαδούλης, Αρναουτάκης, Πάλλης.
Ηρόδοτος(Μ.Δημητριάδης): Μαϊστρέλλης, Χρήσης, Πασχαλίδης, Τσαμπάης, Πυριώτης, Καρλάφτης, Αντωνιάδης, Βαρνάβας, Μαυρόπουλος, Χωματας, Χαρατσής.
/div>
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.