ΟΦΗ | Συμφώνησε με Βούλετιτς, θέλει Δέσπο ο Τακιανός...και μεταγραφικός οργασμός!(video).


Το ένα «μπαμ» μετά το άλλο δείχνει να ετοιμάζει ο ΟΦΗ ο οποίος μετά την παραμονή του Ραζή και την απόκτηση των Μποχωρίδη και Κιστούλη δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με Μαυρογιάννη, Σταμπουλή και τον Στυλιανού (φώτο), ενώ ο Σέρβος Ντούσαν Βούλετιτς έδωσε τα χέρια με τον ΟΦΗ και η νέα σεζόν θα τον βρει να αγωνίζεται με τα χρώματά του (video), όπως αναφέρει το gentikoule.gr.
Ο 24χρονος Σέρβος γκαρντ (2.03 μ.) συμφώνησε με τους Κρητικούς κι εφόσον ξεπεραστούν τα τυπικά ζητήματα της μετακίνησης στον ΟΦΗ, αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση τους (18/8) για τη νέα σεζόν.

Ο Βούλετιτς αγωνίστηκε πέρσι στην ΠΓΔΜ για λογαριασμό της Φένι, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Σλόγκα, με την οποία το 2013 έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι σημειώνοντας 41 πόντους.

Δείτε το βίντεο με τα κατορθώματά του.



Στον «όμιλο» θα ανήκει πλέον και ο Γιώργος Μαυρογιάννης.

Ο 22χρονος πλέι μέικερ αποχώρησε από τον Φίλιππο Βέροιας και επέλεξε σαν επόμενο σταθμό της καριέρας του τους Κρητικούς. Η συμφωνία είναι δεδομένη και ο άλλοτε διεθνής -με τις μικρές εθνικές μας ομάδες- παίκτης θα κληθεί να βοηθήσει τον Χριστόφορο Ραζή στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Εν τω μεταξύ, ο Τακιανός ψάχνει παίκτες και για την φροντ λάιν του με διακαή πόθο τον Δημήτρη Δέσπο. 

Ο 38χρονος σέντερ έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με την ΑΕΚ και διεκδικείται έντονα από τον Αρκαδικό. Οι Κρητικοί θα κάνουν την κίνησή τους και μένει να δούμε αν θα τον πείσουν να υπογράψει.

Μένουν οι ανακοινώσεις, για Στυλιανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ έχει έρθει σε συμφωνία με τον 24χρονο γκαρντ Γιάννη Σταμπουλή που αγωνιζόταν στους Ίκαρους Σερρών.

Ο Γιάννης Σταμπουλής αγωνιζόταν την προηγούμενη σαιζόν στους Ίκαρους Σερρών και μετά το Νίκο Μποχωρίδη θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα έρθει στο Ηράκλειο από την πόλη της Μακεδονίας. Ο 24χρονος γκαρντ ήταν δεύτερος σκόρερ των Ίκαρων Σερρών με 9,7 πόντους και προέρχεται από μια καλή χρονιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πλήρη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Who is who

Hμ. Γεν.: 24/09/1990 Τοπ. Γεν.: Καβάλα Θέση: Φόργουορντ (3-4) Ύψος: 2.02 Πρ. Ομάδες: Ηρακλής (2012-13, Β” εθνική), Πιερικός-Αρχέλαος (2011-12, Α2), ΚΑΟ Δράμας (2009-11, Α2), Άρης (2007-09, U-18), ΕΚ Καβάλας (2005-07, U-18) Διακρίσεις: Πρωταθλητής Α2 εθνικής κατηγορίας και άνοδος στην Α1 (2011), Πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΘ (2009), Πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων (2009)

Συμφώνησε και ο Χάλαρης.

Έτοιμος να αφήσει τον Φιλαθλητικό για… χατίρι του ΟΦΗ είναι ο Στέλιος Χάλαρης, καθώς ο νεαρός φόργουορντ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Φώτη Τακιανού,Ο 22χρονος φέρελπις φόργουορντ, έπειτα από τις θετικές εντυπώσεις που άφησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα του Φιλαθλητικού, «πολιορκήθηκε» από αρκετές ομάδες της Α2 και της Β” Εθνικής. Μέσα σ” αυτές και ο ΟΦΗ (σ.σ. βρισκόταν σε περίοπτη θέση στη λίστα του κόουτς Τακιανού), που κινήθηκε μεθοδικά και… αθόρυβα τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να τον κάνει δικό του.

Ετσι, ο άλλοτε παίκτης των Αιγάλεω, Δούκα και Πανελευσινιακού, αφού «ζύγισε» τις επιλογές του, προτίμησε την προοπτική του ΟΦΗ και του… Φώτη Τακιανού, με τις δύο πλευρές να δίνουν εν τέλει τα χέρια! Πλέον, το μόνο που μένει είναι το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Στο στόχαστρο των Τρικάλων ο Τζόρτζεβιτς

Ο πρώην – όπως όλα δείχνουν – σέντερ του ΟΦΗ πρόκειται να εξαργυρώσει την πολύ καλή χρονιά που έκανε με τον ΟΦΗ παίρνοντας μεταγραφή σε ομάδα της Α1.

Ο 24χρονος Σέρβος σέντερ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν και οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τον ΟΦΗ στην Α2 το προηγούμενο διάστημα τον έφεραν κοντά στο Ρέθυμνο. Ο Τζόρτζεβιτς σε 26 συμμετοχές στην Α2 είχε μέσο όρο 19,9 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ και η περίπτωσή του αρέσει στα Τρίκαλα, τα οποία ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.