Έναρξη για την Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών της Μεσσαράς(photos).


Την πρώτη επίσημη προπόνηση πραγματοποίησε την Τρίτη 19/08/2014 η ομάδα μπάσκετ του Γ.Α.Σ. Μεσσαράς, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Φαιστού.
Η ομάδα θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚ που προβλέπεται να αρχίσει το Σαββατοκύριακο 4-5 Οκτωβρίου.

 Οι ομάδες θα σχηματίσουν έναν όμιλο δίνοντας διπλούς αγώνες μεταξύ τους. Συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα, εκτός από την ομάδα της Μεσσαράς, έχουν δηλώσει οι ομάδες Α.Σ.Α.Αναγέννηση (Αρκαλοχώρι), Α.Ο.Δειλινό (Ηράκλειο), Α.Ο.Ιεράπετρα, Α.Ο.Κύδων (Χανιά), Πεδιάδα Α.Ο.Χ. (Χερσόνησσος) και Χάνδακας (Ηράκλειο). 

Οι 4 πρώτοι της τελικής βαθμολογίας θα προκριθούν στα playoffs από τα οποία θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής Κρήτης.

Προπονητής των Μεσσαριτών και φέτος θα είναι ο Δημήτρης Νασούφης, ενώ στην ομάδα έγιναν 3 σημαντικές προσθήκες ενισχύοντας έτσι το roster. 

Πρόκειται για τους Δαγαλάκη Γιώργος, Κατσαπρακάκη Γιώργο και Κτιστάκη Παναγιώτη, και με τους 3 να έχουν υπάρξει αθλητές του Συλλόγου στο παρελθόν. Επιστροφή στην ομάδα και για τον Παπαγρηγορίου Στέλιο, αθλητή των ακαδημιών της Μεσσαράς, ο οποίος τώρα είναι φοιτητής και επιστρέφει στην ομάδα μετά από μικρή απουσία. 

Κατά τα άλλα έχει διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας που αποτελείται από παίκτες της περιοχής και πιο συγκεκριμένα τους: Δαριβιανάκη Διογένη, Δαριβιανάκη Μανώλη, Καλαϊτζάκη Γιώργο, Καμπιτάκη Μιχάλη, Κολουτζάκη Γιώργο, Μανασσάκη Ζαχαρία, Πατεράκη Φραγκίσκο, Στεφανουδάκη Κωνσταντίνο, Φανουράκη Στέλιο, Χαλκιαδάκη Γιάννη, Χαραλαμπάκη Γιάννη και Χαραλαμπάκη Νίκο.  
Το παρόν στην πρώτη επίσημη έδωσαν και οι 16 παίκτες της φετινής ομάδας καθώς και αρκετά μέλη του Συμβουλίου με τον πρόεδρο κ. Σηφάκη να δηλώνει: "Ξεκινήσαμε την καινούρια χρονια ανανεώνοντας τη συνεργασία μας με τον προπονητή μας κ. Νασούφη, καθώς θεωρούμε οτι κατέβαλε τα μέγιστα την προηγούμενη χρονια, κέρδισε την εμπιστοσύνη μας σε όλους τους τομείς και πιστεύουμε οτι θα βγει αντάξιος των προσδοκιών μας και φέτος.. Κρατήσαμε επίσης τον κορμό της ομάδας, ο οποίος αποτελείται από παιδιά της ευρύτερης περιοχής μας, και σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο κάναμε κάποιες σημαντικές προσθήκες ώστε να πλαισιώσουν τον κορμό και να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.. Στόχος της φετινής χρονιάς είναι σίγουρα μια καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή και.. γιατί όχι τετράδα..?!".

Τον καθιερωμένο Αγιασμό, ακολούθησε ομιλία του κ. Νασούφη στους παίκτες, με κύριο σημείο την ομαδική συνείδηση που απαιτείται, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δε ζητάει καλούς παίκτες αλλά καλούς συμπαίκτες στην ομάδα.. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του coach Νασούφη: "Οι σκοποί της φετινής χρονιάς είναι δύο: Πρώτον, να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ, κυνηγώντας φυσικά το αποτέλεσμα, αλλά χωρίς να χάνουμε την ευχαρίστηση του παιχνιδιού. Δεύτερον, η αντρική ομάδα να αποτελέσει πόλο έλξης για τα νέα παιδιά της περιοχής, καθώς η ανάπτυξη των υποδομών του Γ.Α.Σ.Μ αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του συλλόγου."

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις και να δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στο Κλειστό του Δήμου Φαιστού.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.