Έπιασαν δουλειά στο Ηράκλειο.Συνεχίζουν Πάλλης - Παπαδάκης.

Την περασμένη Πέμπτη (25/8) το Ηράκλειο πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.Η ομάδα του Β.Ράλλη στοχεύει σε μια καλή χρονιά  με πολλή δουλειά και διάθεση προσθέτοντας στο ρόστερ της αρκετά νέα παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου. 

Στην “πρώτη” της ομάδας στα “Δύο Αοράκια” όπου έγινε και ο αγιασμός, ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου Μανώλης Σπυριδάκης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά τονίζοντας: 

“Ξεκινάμε τη χρονιά έχοντας μαζί μας αρκετά νέα παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ό,τι προκύψει στο τέλος. Θέλουμε συνέπεια και όρεξη. Η διοίκηση θα είναι όπως πάντα κοντά σας για να λύσει ό,τι προκύψει”. Τόσο ο προπονητής κ. Ράλλης όσο και ο Γ. Αρχηγός μπάσκετ κ. Στεφανάκης τόνισαν ότι “φέτος υπάρχει χώρος στους μικρούς αθλητές και πρέπει να δείξουν τις ικανότητές τους”. 

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο ομιλος ενδιαφέρεται να εντάξει έναν ψηλό στη δύναμή του και εντός ημερών θα υπάρχουν εξελίξεις. 

Συνεχίζουν Πάλλης - Παπαδάκης.

Αν και καθυστέρησαν, Κώστας Πάλλης και Μύρωνας Παπαδάκης είπαν το “ναι” και συνεχίζουν στο “Ηράκλειο”. 

Ο “ψηλός” και ο “κοντός” τα βρήκαν σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθούν και επίσημα από τους “μπλε”.

Δυο ημέρες πριν την επίσημη "πρώτη", η  διοίκηση παρέθεσε γεύμα στην ομάδα και  μοίρασε το αθλητικό υλικό.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.