Γ΄Εθνική | Παραιτήθηκε πικραμένος ο Μ.Μερονιανάκης.


Η διαμάχη μεταξύ του πρώην αθλητή του Ηροδότου Πρόδρομου Τσερκιτζόγλου και του προέδρου του συλλόγου Μαρίνου Μερονιανάκη και όχι μόνο αλλά  και οι καταγγελίες που είδαν φως της δημοσιότητας,   που δεν τιμούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ανάγκασαν τον πρόεδρο του Ηροδότου, να παραιτηθεί, όπως μας επιβεβαίωσε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.
Καταγγελίες για συμφωνίες με μεγάλα «μαύρα» ποσά που αθετήθηκαν, σφραγισμένες επιταγές, απειλές , ανάγκασαν το πρόεδρο του Ηροδότου κ. Μ.Μερονιανάκη (όπως αναφέρει η "Εφ. Νέα Κρήτη", αλλά και το kritikobasket, επιβεβαίωσε τηλεφωνικά οτι ισχύει η παραίτηση),  να τα "βροντήξει" και να φύγει οργισμένος απο τον χώρο του μπάσκετ.

Το άρθρο της "Εφ. Νέας Κρήτης", αναφέρει:

"Το χώρο του ηρακλειώτικου μπάσκετ απασχολεί τις τελευταίες ημέρες η διαμάχη μέσω ανακοινώσεων ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον αθλητή Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου.

Το φως της δημοσιότητας είδαν καταγγελίες που δεν τιμούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Καταγγελίες για συμφωνίες με μεγάλα «μαύρα» ποσά που αθετήθηκαν, σφραγισμένες επιταγές, απειλές κ.λπ.

Όλα αυτά έκαναν τον πρόεδρο του Ηροδότου, Μαρίνο Μερονιανάκη, ο οποίος δαπάνησε πολλά χρήματα στο τμήμα μπάσκετ, να τα... βροντήξει και να παραιτηθεί οργισμένος και πικραμένος. Δυστυχώς, τέτοιες καταστάσεις απομακρύνουν από το χώρο του αθλητισμού παράγοντες που θέλουν να προσφέρουν"...

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.