Ακαδημία Ρεθ. | Επιστροφή Ν.Τσαγκαράκη και Μιχας στο τιμ,"ευχαριστώ" Π.Μαραγκάκη, σοκ με Κατσαβίδη.


Μετά την απόκτηση των Ρεθυμνιωτών αθλητών της, συνεχίζει την ενίσχυση της και στο προπονητικό τιμ, καθώς ανακοίνωσε τον Νίκο Τσαγκαράκη και τον Κυριάκο Μίχα ως άμεσους συνεργάτες του προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη.Ο νεοαποκτηθείς Π.Μαραγκάκης, δεν ξέχασε τις "παλιές του αγάπες", "εκτός" για έξι μήνες ο Κατσαβίδης.

Ο Νίκος Τσαγκαράκης είχε αποτελέσει και στο παρελθόν προπονητής της Ακαδημίας, τη σεζόν 2011/12, ενώ ο Κυριάκος Μίχας είναι προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχουμε πλέον την χαρά μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής, την επιστροφή του κόουτς Νίκου Τσαγκαράκη στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας, ως άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη μαζί με τον Κυριάκο Μίχα να συμπληρώνουν το τελευταίο κομμάτι της Ακαδημίας Ρεθύμνου. Καλή χρονιά στα δύο ''νέα'' μέλη της ομάδα μας και καλή επιτυχία. Η βοήθεια τους είναι άμεση και απολύτως σημαντική.»

Ο νεοαποκτηθείς Π.Μαραγκάκης, αν και μικρός στην ηλικία (18 χρονών), δεν ξέχασε τις ομάδες απο τις οποίες αναδείχθηκε και με ευχαριστήριο στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστεί, Ηράκλειο και Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου.

Το post ευχαριστήριο του αθλητή.


Από εκεί και πέρα η προετοιμασία επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο Αντρέας Κατσαβιδης, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, που οι πρώτες εκτιμήσεις, αναφέρουν για έξι μήνες !!

Η ομάδα της Ακαδημίας , με ανακοίνωσή της, εύχεται ταχεία ανάρρωση:




"Η ομάδα μας εύχεται στον παίκτη της Αντρέα Κατσαβιδη, ταχεία ανάρρωση και σύντομα να προσφέρει τις υπηρεσίες του και πάλι στην ομάδα!!! Ο τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες!!!
Περαστικά και σιδερένιος!"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.