Γυναικών | Ο Λ.Θεοδωράκης, ανέλαβε τα γυναικεία τμήματα του ΟΑΧ.


Ο Λευτέρης Θεοδωράκης, είναι ο αντικαταστάτης του Μ.Κασικτσόγλου, στον ΟΑΧ, αφού συμφώνησε να αναλάβει την επόμενη περίοδο, όλα τα γυναικεία τμήματα του ΟΑ Χανίων (Νεανίδες, κορασίδες, Παγκορασίδες).
Ο γνωστός στην Κρήτη από τις επιτυχίες του (κυρίως) στον πάγκο του Κύδωνα, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του, αφού πρώτα οδήγησε τους παίδες της ομάδας στον Παγκρήτιο τίτλο, πριν απο δυο χρόνια και έχασε "στις λεπτομέρειες", στην προκριματική φάση, την πρόκρισή του στην τελική φάση του Πανελληνίου Παίδων.

Παράλληλα πέρυσι, ανταποκρίθηκε, σαν πιστός στρατιώτης και εργάτης του μπάσκετ, στο κάλεσμα της επιτροπής μπάσκετ του Κύδωνα, να αναλάβει την αντρική ομάδα, μεσούσης της σαιζόν και να την οδηγήσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

Η θέση που θα κατέχει φέτος ο ταλαντούχος απόφοιτος ΤΕΕΦΑ, (με ειδικότητα προπονητή μπάσκετ), δεν είναι άγνωστη γι αυτόν, καθώς και πριν απο δυο χρόνια είχε αναλάβει κάποια τμήματα του ΟΑ Χανίων (Γυναικείο , Παγκορασίδων) με ιδιαίτερη επιτυχία, ιδιαίτερα με τις μικρές, που κατέκτησε τον Παγκρήτιο τίτλο στο Ρέθυμνο στο fnal  four Παγκορασίδων το 2012-2013.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.