ΟΦΗ | Σκλήβας και επίσημα, την Πέμπτη (21/8), η "πρώτη".


Την απόκτηση του (19χρονών, 2μ05, φόργουορντ),  Αντώνη Σκλήβα ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΦΗ, και ο πάικτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ως μέλος των "ασπρόμαυρων".Την προσεχή Πέμπτη (21/8) στις 6μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ."Κατηφορίζει", ο Στυλιανού. 
Η μεταγραφή του νεαρού φόργουορντ στον ΟΦΗ ήταν από τις πρώτες της ομάδας ωστόσο δεν είχε πάρει επίσημη μορφή, κάτι που έγινε σήμερα καθώς ο παίκτης  έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την προσεχή Πέμπτη. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει πιο ψηλά γίνεται. Είναι μια καλή περίπτωση για μένα ο ΟΦΗ. Είχα και κάποιες προτάσεις από Α1 κατηγορία, αλλά στον ΟΦΗ θέλω να πάρω εμπειρίες και να γίνω καλύτερος. Παρακολουθώ τον κ. Τακιανό σαν προπονητή. Ξέρω τα καλύτερα και πιστεύω ότι θα δουλέψουμε πολύ καλά όλη τη χρονιά, για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει στην Α2 μπάσκετ», ανέφερε ο νεαρός παίκτης.


**Την προσεχή Πέμπτη (21/8) στις 6μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ.

"Κατηφορίζει", ο Στυλιανού.

Ο Νίκος Στυλιανού συνέβαλε αποφασιστικά στην άνοδο του Κοροίβου στην Α1 Εθνική Κατηγορία, παίζοντας ακόμα και πλέι μέικερ. Ωστόσο, το μέλλον του θα είναι μακριά από την Αμαλιάδα, με πιθανότερο προορισμό το Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με το πολυεργαλείο από την Κύπρο, που καλύπτει όλες τις θέσεις της περιφέρειας και πλέον οι δύο πλευρές έχουν πλησιάσει αρκετά. Ο «Ομιλος» είναι το φαβορί για την απόκτηση του Νικου Στυλιανού και ο Φώτης Τακιανός περιμένει την ολοκλήρωση του deal
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.