Κλείνει στον Παναθηναϊκό ο Α.Κόνιαρης.


Ο Αντώνης Κόνιαρης, ο Χανιώτης γκαρντ διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Εφήβων, που ξεκίνησε την καριέρα απο τον ΑΟ Ακρωτηρίου του Αθ. Αζά, βρίσκεται μια ανάσα από μια μεγάλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, στα 17 του μόλις χρόνια! Ο Παναθηναϊκός θέλει να "σαρώσει" την αγορά των νέων ταλέντων και μετά τους Παπαγιάννη και Λούντζη ετοιμάζεται να πάρει και τον Κόνιαρη.
Οπως αναφέρει στο athlitiko.gr, ο Βασίλης Φουντουλάκης, ισως και την Πέμπτη (24/07), να ολοκληρωθεί το deal, αφού ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Μπάνιε Πρέλιεβιτς θα βρεθεί στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Την Πέμπτη (24/7) ανανέωσαν το ραντεβού τους (μετα τις αρχικές επαφές), Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χανιώτη, 17 ετών γκαρντ, Αντώνη Κόνιαρη στους "πράσινους".

Μια πολύ μικρή διαφορά στο οικονομικό απέτρεψε στο να υπογράψει ο παίκτης από την Τρίτη (22/7) και να γίνει ο πρώτος Χανιώτης καλαθοσφαιριστής, μετά τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη που θα παίξει στον Παναθηναϊκό.

Το κλίμα πάντως είναι καλό και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Κόνιαρης θα φορέσει τη φανέλα με το "τριφύλλι", όπως έκαναν οι συμπάικτες του στις μικρές Εθνικές, Παπαγιάννης και Λούντζης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.