ΕΚΑΣΚ | Θετικός ο απολογισμός του αναπτυξιακού.


Με δελτίο τύπου η Επιτροπή Αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΚ και ο πρόεδρος αυτής κος Β.Γιαννουλάκης, παρουσίασαν τα πεπραγμένα του Αναπτυξιακού της Ένωσης, την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, με τα αποτελέσματα να είναι κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα επιτυχή, με αντίκρυσμα σε πανελλαδικό επίπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν, υπό πραγματικά δύσκολες συνθήκες.
Το δελτίο τύπου της ΕΚΑΣΚ, αναφέρει:

"Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΚ ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας αγοριών στο τουρνουά Αρκαλοχωρίου.

 Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιήθηκε μια σειρά από ενέργειες με βασικά κίνητρα τον εθελοντισμό και την αγάπη για την πρόοδο του αθλήματος στο νησί μας.

Το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου που βρήκε 3 αθλητές (1999) στην προεπιλογή της Εθνικής παμπαίδων και 3 αθλήτριες (1998-1999) στην Εθνική κορασίδων όπως επίσης και τον προπονητή Αλέξη Χριστοδούλου ως βοηθό στον πάγκο της Εθνικής νεανίδων μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την φετινή μας προσπάθεια.

Θέλουμε ως ΕΚΑΣΚ να ευχαριστήσουμε τους προπονητές που εθελοντικά και αμισθί έτρεξαν το πρόγραμμα , όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν σε προπονήσεις και αγώνες όπως και τους γονείς τους που τους στηρίζουν υλικά και ηθικά στην ενασχόληση τους με το άθλημα.

Η προσπάθεια της Ένωσης για την πρόοδο του αθλήματος στο νησί , μέσα από την αθλητική βελτίωση των νεαρών αθλητών και την ενίσχυση της υγειούς αθλητικής νοοτροπίας πρέπει να είναι συνεχής και αποτελεί μονόδρομο.

Ευχόμαστε όσοι είναι παρόντες και ενισχύσουν την προσπάθεια της Ένωσης να είναι αριθμητικά περισσότεροι και με μεγαλύτερη όρεξη για δουλεία τα προσεχή έτη από ότι έως τώρα εμείς , και οι κόποι των νεαρών αθλητών και αθλητριών στο νησί μας να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης γιατί αληθινά το αξίζουν.


                             ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΣΚ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ 2013-14
                             ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ"       

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.