ΟΦΗ | Πολύ κοντα στον Α.Σκλήβα.Θέλει να κρατήσει τον Ραζή.


Πολύ κοντά σε μια μεταγραφή – επένδυση βρίσκεται ο ΟΦΗ που είναι κοντά σε συμφωνία με τον 19χρονο φόργουορντ Αντώνη Σκλήβα που αγωνιζόταν στον Διαγόρα, όπως αναφέρει στο ρεπορταζ του το gentikoule.gr.
Ο ταλαντούχος φόργουορντ που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως "4αρι", όσο και ως "5αρι" έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Ρόδου και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΟΦΗ ενώ ο Τακιανός έχει συγκεντρώσει αρκετά καλές πληροφορίες για εκείνον.

Με την πιθανή μεταγραφή του Σκλήβα, ο ΟΦΗ αναμένεται να πάρει έναν παίκτη που πρόκειται να δώσει λύσεις κάτω από το καλάθι ενώ την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη – παράλληλα – αρκετές συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Θέλουν την παραμονή του Χριστόφορου Ραζή.

Ο Κύπριος γκαρντ θέλει να μείνει στον ΟΦΗ, ωστόσο εφόσον βρεθεί μια καλή πρόταση για τον ίδιο από αλλού δεν θα πει όχι.

Στον ΟΦΗ οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να κρατηθεί ένας κορμός, ωστόσο βλέπουν πως ήδη έχουν χαθεί δύο βασικά στελέχη της ομάδας που ήταν οι Βασίλης Βαγενάς και Πάρης Μάρτζος, ενώ δυσκολεύει και αρκετά και η παραμονή του Χάρη Πλιούκα. Αν σε όλους αυτούς προσθέσουμε και τον Στέφαν Τζόρτεβιτς, ο οποίος με το πρωτάθλημα που έκανε είναι δεδομένο πως θα βρει ένα συμβόλαιο που δεν μπορεί να καλύψει ο ΟΦΗ, οι απώλειες ανέρχονται στις 4.

Στον ΟΦΗ δεν θέλουν να χάσουν μία ακόμα από τις βασικές μονάδες της περσινής σεζόν και είναι δεδομένο πως θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε ο Ραζής να παραμείνει κάτοικος Κρήτης και τη νέα σεζόν.

Δύσκολη η παραμονή του Πλιούκα

Στον ΟΦΗ θέλουν να διατηρήσουν έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας όμως αυτό το γεγονός μόνο εύκολη υπόθεση δεν αποτελεί.

Ο Χάρης Πλιούκας έκανε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα αποτελώντας τον δεύτερο σκόρερ του ΟΦΗ με 13,7 πόντους μ.ο. ενώ η παρουσία του ήταν καθοριστική σε αρκετά παιχνίδια. Ο 25χρονος γκαρντ έχει δεχτεί προτάσεις από αρκετές ομάδες – ακόμα και Α1 – με αποτέλεσμα η παραμονή του στο Ηράκλειο να χαρακτηρίζεται δύσκολη. Παρ' όλα αυτά, στον ΟΦΗ επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σαιζόν, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει και η ανάλογη προσπάθεια για αυτό.
Πηγη: ".gentikoule.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.