Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ Νέων ανδρών | Διανύουν 280 χλμ καθημερινά και στηρίζουν την Εθνική μας !!!(Photos).


Οι προσπάθειες που κάνει η Εθνική μας ομάδα για διάκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ Νέων ανδρών U20, στην Κρήτη και στο Ηράκλειο δεν άφησε ασυγκίνητους τον ΟΑΧ και την προπονήτρια Φρόσω Δημητρουλάκη, που διανύουν καθημερινώς 280 χιλιόμετρα για να στηρίξουν την "επίσημη αγαπημένη".
Η γνωστή προπονήτρια του ΟΑΧ, που κατά το παρελθόν έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στον ΟΑΧ και στο Κρητικό μπάσκετ, ενώ είναι και νομαρχιακή προπονητής αυτήν την στιγμή, είναι γνωστό τοις πασι, πόσο αγαπά το μπάσκετ και συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξή του, ήταν η πρώτη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΚΑΣΚ, παραδίδοντας τις  λίστες των αθλητών της ομάδας της, που θα παρακολουθούν τους αγώνες και απο την πρώτη μέρα βρέθηκε στο πλευρό της Εθνικής με πολυμελή αποστολή, στο κλειστό "Δυο Αοράκια".

Η αποστολή του ΟΑΧ ξεκινά απο νωρίς απο τα Χανιά διανύοντας 140 χιλιόμετρα και φτάνει στο κλειστό του Ηρακλείου ενισχύοντας τις προσπάθειες των διεθνών μας και το βράδυ όταν τελειώνει ο αγώνας επιστρέφουν στα Χανιά (όλα με προσωπικά έξοδα), για ξεκούραση και την επόμενη μέρα επαναλαμβάνουν την διαδρομή.

Όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες του Παράσχου Ελευθερίου, η Χανιώτισσα προπονήτρια και οι αθλήτριες και συνοδοί, δεν σταματούν ούτε στιγμή να εμψυχώνουν την Εθνική μας.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός οτι την Πέμπτη (10/07), εκτός απο την Εθνική μας η αποστολή του ΟΑΧ, παρακολούθησε στο Πανεπιστήμιο τον αγώνα Σερβίας-Ισπανίας.

Αυτό θα πει αγάπη για την Εθνική μας.

Πηγή φώτο: "Παράσχος Ελευθερίου".






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.