Chania Basketball Camp | 1η μέρα με διάθεση, παιχνίδι και ...βασικά του μπάσκετ.


To 2o Chania Basketball Camp άνοιξε τις πύλες του τη Δευτέρα (23/6) το πρωί στο κλειτό γυμναστήριο Κλαδισού. Δεκάδες παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, συμμετέχουν σε αυτό, υπό την επίβλεψη των Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Μανώλη Παπαμακάριου και Γιώργου Καλαϊτζή, αλλά και των συνεργατών τους. 
 Ο Θανάσης Γιαπλές προπονητής που έγινε γνωστός από τη θητεία του στην Α1 με τον ΑΓΟΡ είναι μόνιμος συνεργάτης του Chania Basketball Camp και με την τεχνογνωσία που τον διακρίνει μετέδωσε στα μικρά παιδιά σημαντικές γνώσεις γύρω από το μπάσκετ.

Στο προπονητικό τιμ βρίσκονται και δύο γυναίκες, από τις καλύτερες παίκτριες μπάσκετ στη χώρα, η Χανιώτισσες Κατερίνα Γλυνιαδάκη και Ρία Πατεράκη.

Την πρώτη μέρα, που η προπονήσεις έγιναν σε δύο γκρουπ (πρωί και απόγευμα), οι προπονητές του Chania Basketball Camp εστίασαν την προσοχή τους στα βασικά του μπάσκετ και σε κάποιες λεπτομέρειες, ιδιαιτέρως σημαντικές για τους αθλητές.

Την Τρίτη (24/6) είναι προγραμματισμένη η δεύτερη μέρα του Chania Basketball Camp. To ραντεβού δόθηκε για τις 9 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.