Παρελθόν από τον Ηρόδοτο, ο Μ.Δημητριάδης!.


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηροδότου, αποτελεί εδώ και λίγη ώρα (23/06), ο προπονητής Μανόλης Δημητριάδης,  μια σίγουρα απρόσμενη εξέλιξη αυτή αφού άπαντες περίμεναν την παραμονή του ικανότατου τεχνικού στο πάγκο της ομάδας μετά τις επιτυχημένες δυο χρονιές, αρχικά την άνοδο στην Γ Εθνική  και την άνετη παραμονή σε αυτή, την επόμενη χρονιά.Δηλώσεις του στο kritikobasket.gr.
Οι πληροφορίες μας μιλάνε, οτι ο μέχρι τώρα τεχνικός της ομάδας το ανακοίνωσε πριν απο λίγο στο Γιώργο Πασχαλίδη και ίσως να ήταν η αιτία της παραίτησης ης, το μεγάλο διάστημα της αναμονής, δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι στόχοι της ομάδας, η τάση φυγής βασικών παικτών και το χτίσιμο της ομάδας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο kritikobasket.gr τόνισε οτι : "Αυτό που χτίσαμε δυο χρόνια,σαν ομάδα καταρρέει .Επί πλέον όταν χαλάσει ο ψυχισμός μου, δεν με κρατά τίποτα σε μια ομάδα"!!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.