Ηράκλειο | Εν αναμονή των εξελίξεων.


Δείχνει οτι δεν κινείτε φύλλο το τελευταίο διάστημα στην Δ.Μποφόρ, αλλά η αλήθεια είναι οτι έχουμε ...πολλά μποφόρ, που αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους σύντομα, καθώς υπάρχουν διεργασίες σε όλα τα επίπεδα.
Συγκεκριμένα αν τα πάρουμε με την σειρά οι παίκτες της ομάδας αποχαιρέτησαν την φετινή σαιζόν, έχοντας τις τσέπες του;ς γεμάτες καθώς τα μέλη της διοίκησης έβαλαν το χέρι βαθιά στην τσέπη και τους ξεπλήρωσαν προχθές διατηρώντας έτσι ψηλά το όνομα του συλλόγου στη φερεγγυότητα των τελευταίων χρόνων.

Με τους παίκτες να κάνουν..καλό καλοκαίρι, το βάρος έχει δοθεί στην εξεύρεση νέων ατόμων που θα πλαισιώσουν την επιτροπή μπάσκετ και απο εκεί και πέρα όλα τα θέματα που αφορούν προπονητή και παίκτες, παραμένουν ανοικτά.

Στο θέμα των αποχωρήσεων, το Ηράκλειο με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Σ.Γκιζογιάννη που αποχώρησε για άλλο..λιμάνι (αυτό της Κύμης), ενώ στο θέμα του Κώστα Μπαλάφα, ο παίκτης έχει την πρόταση του Ηράκλειο στα χέρια του και ο ίδιος την εξετάζει όπως και άλλες (Ακαδημία Ρεθύμνου), χωρίς όμως να έχει πάρει κάποια αποφαση.

Από εκεί και πέρα στόχος της διοίκησης είναι να προωθηθούν κάποια παιδιά απο τις Ακαδημίες της ομάδας. Ηδύ γίνεται λόγος για τους 96αρηδες Παπαδούλη, Αλετρά (εφ όσον συνδυάσουν σπουδές και μπάσκετ στην Κρήτη) και ο Μ.Σταράκης.

Παράλληλα κάποιοι "μικροί", απο τις Ακαδημίες, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, μετακομίζοντας είτε στο εξωτερικό (Σερβία), είτε σε άλλα μέρη της Ελλάδας, για τις ανάγκες, της ίδιας τους της οικογένειας.  

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.