Μετά τις αποχωρήσεις στο Δειλινό, ήρθαν και οι...αφίξεις.Με τον πιο βαρύγδουπο τρόπο μάλιστα, καθώς στην ομάδα των Νοτιοδυτικών προαστίων, ανακοίνωσε, την μεταγραφή (απομένουν τα τυπικά), του έμπειρου σέντερ του Εργοτέλη. Νέο μέλος στο Δ.Σ. του Δειλινού.
Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Δειλινού (που έχει ξεκινήσει αμέσως μετά την λήξη των πλέι οφ τον σχεδιασμό), είναι γεγονός.
Ο Κώστας Κωτούλας, ο έμπειρος σέντερ του Εργοτέλη, που παλιότερα αγωνίστηκε σε Ηράκλειο. Κόροιβο και Τρίκαλα, θα ανήκει σύντομα στο ρόστερ των φιναλίστ των τελικών των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.
Ο 34χρονος ύψους 2.00 μ. σέντερ, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Δειλινού και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωσή του.
Ο Εργοτέλης έχει ακόμα δηλωμένο στις καταστάσεις του τον Τρικαλινό άσσο, άλλα δεν αποτελεί από τις πρώτες επιλογές του Γιώργου Μακράκη (καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί 100%, ) και σύντομα αναμένεται η ελευθέρας από τους "κιτρινόμαυρους".
Το Δειλινό που μπαίνει δυναμικά στις μεταγραφές, σύντομα θα ανακοινώσει, την προσθήκη ενός νέου μέλους στο ΔΣ της ομάδας, καθώς έχει συμφωνήσει να συμμετέχει, γνωστός γιατρός που ξεχώρισε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Αρχανών, αφού υπερψηφιστηκε από τους πολίτες της περιοχής.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου