Ηράκλειο | Συνεχίζει με Β.Ράλλη στον πάγκο.

Στον πάγκο του Ηράκλειο  και στη Β’ Εθνική θα συνεχίσει να κάθεται ο Βασίλης Ράλλης, με τη διοίκηση να τον εμπιστεύεται απόλυτα και να του δίνει τα κλειδιά των αποδυτηρίων για πέμπτη συνεχή χρονιά.
Λένε ότι επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει και έτσι ο νεαρός τεχνικός θα παραμείνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της Ηρακλειώτικης  ομάδας και θα την οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε ραντεβού της διοίκησης, με τον ικανότατο τεχνικό και οι δύο πλευρές με συνοπτικές διαδικασίες έδωσαν τα χέρια και συνεχίζουν μαζί και την φετινή χρονιά. 

Παράλληλα  η δουλειά για το δύσκολο έργο της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε με τις επαφές κυρίως σε καλαθοσφαιριστές της ομάδας που βοήθησαν τα μέγιστα την προηγούμενη χρονιά (εκτός του Γκιζογιάννη όπου αποχώρησε) και εν συνεχεία με νέους παίχτες οι οποίοι θα ενισχύσουν το δυναμικό της ομάδας της "Δ.Μποφόρ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.