Γ. Βασιλακόπουλος | ‘’Τα τουρνουά φέρνουν τα παιδιά στο μπάσκετ‘’.


Όλα είναι έτοιμα στο Ηράκλειο Κρήτης για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28 & 29 Ιουνίου).Αύριο Πέμπτη στη 13:30, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της πόλης.
Το τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ενώ γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

‘’Η προσπάθεια της ΕΟΚ και του ΠΣΑΚ, με τη διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3, δίνει τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά να έρθουν στο άθλημα, που έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη χώρα μας. Στο άθλημα που υπηρετούμε και αγαπάμε, το μπάσκετ. 

Κι όσο βλέπουμε σε αυτά τα τουρνουά οι συμμετοχές να φθάνουν σε τετραψήφιο αριθμό, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. 
Είμαι σίγουρος, ότι και στο Ηράκλειο, που πλέον έχει γίνει μπασκετόπολη, ο κόσμος που θα έρθει, θα διασκεδάσει με τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ’’, δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Οι εγγραφές για το τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr<http://www.3on3streetball.gr/>
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.