2ο Chania Basketball Camp | Φινάλε με Βαγγέλη Μάντζαρη και εκπλήξεις!(Photos).


Παρουσία του διεθνούς Βαγγέλη Μάντζαρη το 2ο Chania Basketball Camp έλαβε τέλος σήμερα, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.Φωτογραφίες απο την αυλαία. 
Καλύτερο κλείσιμο δεν μπορούσαν να περιμένουν τα παιδιά που συμμετείχαν στο Chania Basketball Camp που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (27/6) το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. 

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό Βαγγέλης Μάντζαρης βρέθηκε στο Camp, μίλησε με τα παιδιά, φωτογραφήθηκε και τους υπέγραψε αυτόγραφα, ενώ είχε την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί τους, κάποιες από τις εμπειρίες της μέχρι στιγμής καριέρας του.

Κερασάκι στην τούρτα, η εμφάνιση του Ολυμπιακού που έδωσε σε δύο τυχερά παιδιά που αναδείχτηκαν νικητές μέσω κλήρωσης.

Ο Μάντζαρης μίλησε και για τη φετινή παρουσία της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας αλλά και για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι θα μείνει στους «ερυθρόλευκους» για ακόμα έναν χρόνο.

Μαζί με τον Βαγγέλη, στο Καμπ ήταν και ο αδερφός του Αντώνης Μάντζαρης που πέρυσι έπαιξε στην Α1 με τον Πανελευσινιακό,

Ένα ακόμα Chania Basketball Camp έλαβε τέλος, με τους διοργανωτές Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Μανώλη Παπαμακάριο να εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έγινε τις προηγούμενες πέντε ημέρες.

Οι διοργανωτές και οι συνεργάτες τους (Θανάσης Γιαπλές, Λευτέρης Θεοδωράκης, Γιώργος Γερεουδάκης, Κατερίνα Γλυνιαδάκη, Ρία Πατεράκη, Μιχάλης Καρασταμάτης, Θόδωρος Λεκάκος) ευχαρίστησαν τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο Καμπ, τους έδωσαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ έδωσαν επαγγελματικές μπάλες στους νικητές των διαγωνισμών.

Το 2ο Chania Basketball Camp έλαβε τέλος και το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι, ενδεχομένως με περισσότερες εκπλήξεις.










Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.