Γυναικών | Αρκάδι για φίλημα και..πρωτάθλημα.


Δεν έχει ταβάνι η ομάδα του εορτάζοντας χθες Κόουτς Πλευράκη, που πήρε το καλύτερο δώρο του τα τελευταία χρόνια. Με μια καταπληκτική αλλά και  πειστική εμφάνιση, επικράτησαν με 38-45 του ΟΑΧ μέσα στα Χανιά και κατέκτησαν το γυναικείο πρωτάθλημα με 3-1 στις νίκες. 
Το παιχνίδι, χαρακτηρίστηκε στην αρχή με πολύ άγχος, είχε πολύ τακτική με τους δύο φιναλίστ να μην βγάζουν στο παρκέ τις πραγματικές τους δυνατότητες. 

Στην επανάληψη, το Αρκάδι έδειξε απαλλαγμένο από άγχος και φορτίστηκε με πίστη για την νίκη  και παίζοντας γρήγορα βρήκε πολλά κι ελεύθερα σουτ τα οποία τους έδωσαν την νίκη-πρωτάθλημα.

Από την άλλη τα Χανιά προσπάθησαν να διεκδικήσουν την νίκη, έχοντας πραγματικά πολύ καλό υλικό, αλλά το βάρος των περιστάσεων δεν επέτρεψε στις γηπεδούχες να δείξουν τον πραγματικό τους ευατό, και υπέκυψαν.

Στα αξιοσημείωτα η πολύ καλή ατμόσφαιρα στο κλειστό Σούδας, ενώ στο τέλος οι Χανιώτες φίλαθλοι, χειροκρότησαν ιπποτικά τις πρωταθλήτριες Κρήτης. 

ΟΑ Χανίων - Αρκάδι          38-45
Δεκάλεπτα: 05-08, 14-14 (ημιχ.), 25-29, 38-45.

ΟΑ Χανίων (Κασικτσόγλου Μ.): Τζουγκράκη 5 (1), Κασωμένου, Καούκη 9(3), Βουλγαράκη 6, Νταουντακάκη, Σπανουδάκη, Ζύση, Κυβρικοσέου 3, Γραμματικάκη, Πατεράκη 7, Τσιχλάκη, Βαρυπατάκη 8.
ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης Κ.): Μπότσι 5, Αγαθαγγέλου 2, Ζουμπεράκη 8, Λίτσι 11 (3), Δημήτρη 10 (1), Λελεδάκη 5 (1), Μίχου 4, Στεφάνου, Περράκη, Σταθοπούλου, Σαλιάi, Μούκα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στα κοριτσια του Αρκαδιου...εδειξαν ακομα μια φορα ποσο ψιλα ειναι..ας σταματησουν λοιπον τα σχολια για την καταγωγη των κοριτσιων και ας κοιταξουν ολοι να γινουν καλυτεροι ετσι ωστε να ανεβει κιαλλο το επιπεδο του γυναικείου μπασκετ στο ρεθυμνο...μπραβο κοριτσια αλλη μια φορα κλεισατε τα στοματα με τον καλυτερο τροπο...ευγε!