Εθνική Νέων Ανδρών | Χωρίς Αντετοκούμπο στην Κρήτη.


Δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, ο Γιάννης Αντετοκούμπο.
Ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς αναμένεται να πάρει μέρος στο summer league του Λας Βέγκας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου, κατά συνέπεια δεν θα καταφέρει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα κρητικά παρκέ, μια και το φετινό Ευρωμπάσκετ U20 θα κάνει πρεμιέρα τρεις ημέρες νωρίτερα (08/07).

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται κανονικά στο Καρπενήσι για να παρακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών και να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. 

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούμπο είχε από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε να ενισχύσει τη «μεγάλη» Εθνική και να δώσει το παρών στο φετινό Μουντομπάσκετ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.