Μ. Παπαμακάριος | ‘’Στο Παγκρήτιο θα υπάρχουν και διεθνείς παίκτες‘’.


Αισιόδοξος ότι το τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο της Κρήτης θα σημαδευτεί και εφέτος με μεγάλη επιτυχία, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος.
Επίσης, αποκάλυψε, ότι στις 28 & 29 στο Παγκρήτιο Στάδιο, ανάμεσα στα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, θα βρίσκονται και διεθνείς καλαθοσφαιριστές.

‘’Είναι μεγάλη μας χαρά, που για μία ακόμη χρονιά, θα βρεθούμε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τουρνουά 3Χ3 έχουν γίνει θεσμός και οι Κρητικοί έχουν ‘’αγκαλιάσει’’ το μπάσκετ. Την προηγούμενη χρονιά, ο αριθμός των συμμετοχών, ήταν τετραψήφιος. Ευελπιστώ, ο αριθμός εφέτος να είναι ακόμη μεγαλύτερος και γι’ αυτό λοιπόν, καλώ όλα τα παιδιά, να έρθουν, να παίξουν μαζί μας και να διασκεδάσουμε.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, στο τουρνουά, θα βρίσκονται μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, ανάμεσα στα οποία και διεθνείς παίκτες. Καλώ και τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά και μαζί να ρίξουμε ‘’Τάπα στη βία και στον ρατσισμό’’. 

Να αποδείξουμε και πάλι, ότι το μπάσκετ είναι απλά ένα παιχνίδι’’, δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr<http://www.3on3streetball.gr/>
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.