ΟΦΗ | Ευχαριστεί τους χορηγούς του.


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ευχαριστεί τους χορηγούς που συμπαραστάθηκαν στο τμήμα μπάσκετ, για αυτήν την πετυχημένη χρονιά, πέρα απο την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας, των παικτών και του κόσμου που συμπαραστάθηκε στο τελικό αποτέλεσμα, αναφέρει και την μεγάλη συμβολή που  είχαν και οι χορηγοί του συλλόγου, ενώ παράλληλα ua συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα το ξενοδοχείο  "Galaxy".
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φτάνοντας στο τέλος μιας ακόμα επιτυχημένης χρονιάς, ο πρόεδρος, το Δ.Σ., και η Επιτροπή Μπάσκετ αισθάνονται την επιτακτική ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσοι βοήθησαν και στήριξαν το Τμήμα Μπάσκετ του ΟΦΗ. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ξενοδοχείο Galaxy, στην οικογένεια Οικονόμου Γιάννη και Ιπποκράτη και στο έξοχο προσωπικό του ξενοδοχείου Galaxy για την άψογη εξυπηρέτηση τους, καθώς και στην εταιρεία Οικονόμου Security Y. 

Στην ANEK Superfast για τη πολύ σημαντική προσφορά τους στις μετακινήσεις τις ομάδας μας με τα πλοία της εταιρείας, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στην εταιρεία Καράτζης Α.Ε, στα S/M Χαλκιαδάκης, στην εταιρεία Deltanet Βαμιεδάκης, στην εταιρεία Τάλως ΑΤΕ, στην εταιρεία Bότομος Α.Ε. Νερά Zaro’s στην Cyta και στο γυμναστήριο Global. Στην SYM Πνευματικάκης, στην ΚΑΒΑ Ζωγραφάκης, στην εταιρεία ΠΡΟΚΑΤ Προβιδάκης, στην εταιρεία Hamed Χαλαμπαλάκης ΑΕΒΕ, στην εταιρεία Cad Services Βουτυράκης Νίκος και στα Cosmos Sport. Στο Τυπογραφείο Καρπαθιωτάκης, στην ΚΑΒΑ Δανδούτης, στην εταιρεία Εροτεχνολογική-Δρετάκης Μ. και Κοκολάκη και στην ΚΑΒΑ Δροσίνα για την στήριξη τους. Ακόμα ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο-πιτσαρία Grand, το εστιατόριο Καρνάγιο, το εστιατόριο Αντίποδας, την Καντίνα Μανολιό, το εστιατόριο Λίγο κρασί λίγο θάλασσα. 

Επίσης ευχαριστούμε το ΔΟΠΑΦΜΑΗ για τη σημαντική του συμβολή στις δράσεις της Ακαδημίας μας.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ερυθρό Σταυρό που στήριξε την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος και έδινε δυναμικά το “παρών” σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.