Παίδων | Οι ομάδες της Α και Β΄κατηγορίας για την περίοδο 2014-15.


Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος παίδων κατάταξης, το kritikobasket.gr, σας παρουσιάζει τις ομάδες που θα απαρτίζουν την Α και Β΄κατηγορία,  την επόμενη αγωνιστική περίοδο,με σκοπό την μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα στο πιο ενδιαφέρον (μαζί με των Εφήβων) πρωτάθλημα της Ένωσης.
Όπως έχει ανακοινώσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ένωσης η Α κατηγορία, η οποία θα απαρτίζεται σταθερά από 10 ομάδες απο του χρόνου, θα  διεξάγεται με τον εξής τρόπο.

**Σε αγώνες πουλ μεταξύ των ομάδων με τις δυο πρώτες να συμμετέχουν σε final four και οι δυο τελευταίες να υποβιβάζονται.

Οι ομάδες που θα απαρτίζουν του χρόνου την Α΄κατηγορία παίδων είναι οι παρακάτω:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ, ΚΥΔΩΝ ΑΟ,ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΑΟ, Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, EUROPLAN AOAN, ΟΦΗ 1, ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΟΝΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ BC, ΔΕΙΛΙΝΟ AO.

**Στη δεύτερη (Β΄Κατηγορία) θα βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες (άγνωστος ο αριθμός συμμετοχής), με ίδιο τρόπο αγώνων και  με τις δυο πρώτες αρχικά να ανέρχονται στην Α΄κατηγορία και ταυτόχρονα να συμμετέχουν στο final four, για την ανάδειξη πρωταθλητή Κρήτης.

Να τονίσουμε οτι αυτή είναι η αρχική πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος , η οποία μπορεί να αλλάξει (μερικώς η ολικώς), αφού ως γνωστό τη Κυριακή 22 Ιουνίου ορίστηκε να λάβει χώρα η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, με βασική πρόταση για τους όρους διεξαγωγής των πρωταθλημάτων την νέα περίοδο.

Οι μέχρι στιγμής ομάδες που θα συμμετέχουν στην Β΄κατηγορία (μέχρι στιγμής), είναι:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΑ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣΗ , ΜΕΣΣΑΡΑ ΓΑΣ , ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 2, ΟΦΗ 2, ΚΥΔΩΝ ΑΟ 2, ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΟ, ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ, ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ΑΟ.

**Σ.Σ. Ενδέχεται στην κατηγορία αυτή να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές..
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.