ΟΦΗ | Πλήγμα με Μάρτζο που χάνει την υπόλοιπη σεζόν.


Χωρίς ένα από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του θα αναγκαστεί να πορευτεί από εδώ και στο εξής ο ΟΦΗ μέχρι και το τέλος της σεζόν στην Α2.Ο Φώτης Τακιανός ήθελε να βρουν ρυθμό οι παίκτες του όμως ο τραυματισμός του Πάρη Μάρτζου κάλυψε τα πάντα.
Ο ταλαντούχος αθλητής  τραυματίστηκε στο χθεσινό  (23/4) φιλικό που έδωσε η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ με το Ρέθυμνο στο Κλειστό του ΒΑΚ στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Φιλαθλητικό για την 24η αγωνιστική της Α2.

Ο Πάρης Μάρτζος υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.


Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 66-86 από το Ρέθυμνο Aegean ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της ομάδας δεν είχαν καμία όρεξη για κουβέντα. Ο τραυματισμός του αριστερόχειρα γκαρντ ήταν τέτοια που δεν άφηνε περιθώρια συζήτησης σε κανέναν για την εικόνα του ΟΦΗ κόντρα στους Ρεθυμνιώτες.

Τα δεκάλεπτα: 16-20,18-23,14-22,18-21
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.