ΟΦΗ | Δυο μήνες εκτός ο Δ.Σταθάκης.


Χωρίς τον Δημήτρη Σταθάκη θα πορευτεί στο υπόλοιπο της σεζόν ο ΟΦΗ, καθώς ο 21χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι σε μια από τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας και μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο σκαφοειδές.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του ΟΦΗ ο νεαρός παίκτης θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο μήνες κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Επιτροπή Μπάσκετ εύχεται στον Δημήτρη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.