Εφήβων | Μ.Σηφομιχελάκης : " Σπουδαία ομάδα με πολύ ταλέντο".


Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του Ηράκλειο Μάνος Σηφομιχελάκης σε δηλώσεις στο kritikobasket.gr, επισήμανε πόσο σπουδαία ομάδα με πλούσιο ταλέντο, είναι οι πρωταθλητές Κρήτης, πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια της διοίκησης, τα προβλήματα που αντιμετώπισε και τους στόχους του για την συνέχεια.
Ο προπονητής των πρόσφατων επιτυχιών του Ηράκλειο (που ξαναπήρε την ίδια ομάδα και την οδήγησε ξανά σε νέο Παγκρήτιο τίτλο, μετά απο ένα χρόνο "διαλείμματος" στον Ηρόδοτο), σε επικοινωνία που είχαμε (καθώς μετά το παιχνίδι ταξίδεψε στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις της αντρικής ομάδας του Ηράκλειο με τον Χολαργό), δήλωσε για την σημερινή (29/03) επιτυχία του Ηράκλειο στο kritikobasket.gr:

"Αυτή η ομάδα είναι (κατά μεγάλο ποσοστό) η ομάδα των παίδων δυο χρόνια πριν που κατέκτησε στην Καλαμπάκα την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.
Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, σπουδαία φουρνιά με πλούσιο ταλέντο, που έχει δουλέψει πολύ και έχει μέλλον.
Χρειάζεται όμως ακόμα πάρα πολύ δουλειά απ όλους (και κυρίως απο τα ίδια τα παιδιά) ώστε να αναδειχθεί.
Το μεγάλο μας πρόβλημα, για φέτος ήταν οτι η ομάδα αποτελείται κατά βάση απο παιδιά της τρίτης Λυκείου που αναγκαστικά μας δημιούργησε πρόβλημα σωστής δουλειάς, στις προπονήσεις καθώς όπως ήταν λογικό απουσίαζαν σε πολλές απ αυτές.

Όμως το σημαντικό ήταν οτι συμμετείχαν, (χάρη στις προτάσεις και τις συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης) στο πρωτάθλημα U 22 της ΕΚΑΣΚ, καθώς και μερικά απ αυτά στην Ανδρική ομάδα στην Β΄Εθνική, δηλαδή σε πολύ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που βοήθησαν σημαντικά τα παιδιά.Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για αυτές της τις ενέργειες, που έκαναν την ομάδα πιο δυνατή.
Από εκεί και πέρα, μετά απο πολλά χρόνια κατακτήσαμε τον τίτλο και πάμε στην προκριματική φάση σε ένα πραγματικά δύσκολο όμιλο καθώς η ομάδα της Παναγίτσας απο την Χαλκίδα αλλά και της Δωδεκανήσου  (Ιαλυσός η Διαγόρας), είναι πολύ δυνατές.
Θα αξιολογούμε  κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.Στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.Θέλουμε να είμαστε εκεί".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.