ΕΚΑΣΚ | Σύσκεψη-συζήτηση την Δευτέρα 31 Μαρτίου για τις υποδομές.


Κατόπιν πρωτοβουλίας της Επιτροπής Αναπτυξιακού και του Περιφερειακού Προπονητή Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη – συζήτηση, στα γραφέια της ΕΚΑΣΚ την Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 18.00, με θέματα  τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Παμπαίδων  Μίνι και Προμίνι, εκδηλώσεις – δράσεις για τη προσέλευση – προσέκλυση αθλητών και αθλητριών στο άθλημα και παρουσίαση Αναπτυξιακού και στήριξή του.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ, αναφέρει:

Tη Δευτέρα  31/3/2014 και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ , με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αναπτυξιακού και του Περιφερειακού Προπονητή Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη – συζήτηση με τα παρακάτω θέματα:  

•Προτάσεις για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Παμπαίδων  Μίνι και Προμίνι (στόχος των  πρωταθλημάτων και των αγώνων αυτών των ηλικιών).
•Εκδηλώσεις – δράσεις για τη προσέλευση – προσέκλυση αθλητών και αθλητριών στο άθλημα.
•Παρουσίαση του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΚ  στη Κρήτη – προτάσεις για τη στήριξη και τη συνέχεια του. 

Η παρουσία των εκπροσώπων και των προπονητών υποδομών κάθε σωματείου κρίνεται  επιτακτική και απαραίτητη, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των υποδομών στη Κρήτη.  
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.