Α1 | Απομακρύνεται απο τα πλέι οφ το Ρέθυμνο.


Μακριά από τον καλό εαυτό τους έμειναν οι Κρητικοί,με αποτέλεσμα οι Θεσσαλοί φιλοξένησαν και κέρδισαν με 75-63 το Ρέθυμνο και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, συμπληρώνοντας δεκατρείς ήττες νίκες σε 21 αγώνες τους στην Basket League ΟΠΑΠ. 
Αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» από νωρίς την κατάκτηση του ροζ φύλλου μπήκαν οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη και με εξαιρετική άμυνα ξέφυγαν με 18-5 στο 6’. 

Το Ρέθυμνο προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε σε 26-14 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς. Κυριαρχώντας στα ριμπάουντ και με πιεστική άμυνα ανάγκασαν τον αντίπαλό τους σε σωρεία λαθών.

Η διαφορά δεν άργησε να εκτοξευτεί (33-14, 40-26), για να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο όντας το απόλυτο φαβορί για τη νίκη (40-28). Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. 

Το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο πνεύμα ματς και παρότι το σκορ δεν ξέφυγε (57-45 στο 30’) ήταν αδύνατο να μπει στη διεκδίκηση του νικηφόρου αποτελέσματος. 

Οι Θεσσαλοί αποδείχθηκαν πολύ σοβαροί μέχρι το φινάλε και πανηγύρισαν σπουδαία επιτυχία, με την οποία μπορούν να ατενίζουν το μέλλον τους στην Basket League ΟΠΑΠ με μεγαλύτερη αισιοδοξία.



Τρίκαλα-Ρέθυμνο  75-63
Δεκάλεπτα: 26-14, 40-28 (ημίχ.), 57-45, 75-63.

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Εβανς 25 (12ρ., 3τρ.),Περούνιτσιτς 3 (1), Γιούιν 12, Γιαννακίδης 6(2), Πέτροβιτς 6 (2), Πάνος 8, Πορίνι 2, Σαπ, Δεληγιάννης 11, Ματαλών 2, Φούντας, Νικολόπουλος
Ρέθυμνο (Καλαφατάκης): Χαρτ 8 (1), Καλλινικίδης, Κουμπούρας, Αγγελόπουλος, Ράιτ 11 (1τρ., 8ασ.), Καλαμπόκης 7 (1), Κανονίδης 3 (1), Σίνης 3 (1), Εζιούκου, Ντρτσα 8, Γκάμπριελ 10 (16ρ.).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.