Νεανίδων | "Λαβώθηκε" η Καρλάφτη και ο Ηρόδοτος.


Στοτρίτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης, ο ΟΑΧ μπαίνοντας δυνατά απο την αρχή, επικράτησε του Ηροδότου με 55-37, που είχε την ατυχία να δει την Ρ.Καρλάφτη να τραυματίζεται στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα και να μεταφέρεται σε ιδιωτική κλινική.Δηλώσεις Α.Χριστοδούλου.
Το παιχνίδι απο εκεί και μετά πέρασε σε 2η μοίρα, με τον ΟΑΧ με επιθετική πολυφωνία, να μην συναντά κανένα πρόβλημα, κάνοντας το 2-1 στις νίκες, στην σειρά αυτή.

Όπως είπαμε και παραπάνω στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου τραυματίστηκε στο γονάτο η Καρλαφτη και μεταφέρθηκε απο τον έφορο της ομάδας σε ιδιωτική κλινική, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η διάγνωση της κατάστασης.

Οι άνθρωποι του ΟΑΧ Χανίων, μέσω του προπονητή της ομάδας στο kritikobasket.gr, ευχονται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στην Ρένια και να μην έχει κάτι σοβαρό.

Από την μεριά του ο Α.Χριστοδούλου τόνισε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (irodotosbasketball.gr):

«Ο τραυματισμός της Καρλάφτη επηρέασε όλη την ομάδα. Διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική και σύμφωνα με τις εξετάσεις έχει κάκωση συνδέσμου, που σημαίνει ότι θα είναι αρκετό καιρό εκτός γηπέδων. Η Σακουλάκη Γ. βρέθηκε σε κακή μέρα και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ροή του αγώνα. Στο 3ο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 4 τρίποντα και εκεί ξέφυγε η διαφορά. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι.»


ΟΑ Χανίων - ΑΟΝΑ Ηρόδοτος 55-37
Διαιτητές : Αρτεμακη - Σταυρουλακης
Δεκάλεπτα : 13-07, 23-15 (ημίχ.), 43-25, 55-37 

ΟΑΧ (Κασικτσόγλου) : Τζουγκράκη 13 (2), Κουλούρη Μ. 6, Μπαουρακη 2, Κασωμένου 2, Νταουντάκη 2,  Κουλούρη Σ.8(1), Ζυφι, Κυβρικοσαιου 5, Τσιχλάκη 9(1), Βουδουρη 1, Μαρνελακη 6, Σπανουδακη.                     

ΑΟΝΑ Ηροδοτος (Χριστοδούλου): Σακουλακη Γ., Γιαλαμα, Σοπικου 4,  Μιχοπούλου, Νησιωτάκη 4, Πασπαρακη, Ζιωγου, Σακουλακη Μ., Βαρελτζη 10, Καρλαφτη, Καραπιδακη 2, Δανδουλακη 11     
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.