Γυναικών | "Στοπ" και στην πρωτοπόρο, ο Ηρόδοτος.


Ο φετινός Ηρόδοτος του Αλ. Χριστοδούλου δεν καταλαβαίνει, τίποτα.Είτε υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλό του, είτε  δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα ( αφού "χάθηκαν" προπονήσεις), ο Ηρόδοτος κοίταξε στα μάτια  την πρωτοπόρο Τερψιθέα Γλυφάδας και την υποχρέωσε στην 3η της ήττα, με 57-53 στην Αλικαρνασσό, γκρεμίζοντας την από την κορυφή, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ των γυναικών.
Την 8η νίκη του σημείωσε ο Ηρόδοτος στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, "καπαρώνοντας " την 4η θέση και υποχρεώνοντας την Τερψιθέα Γλυφάδας στην 2η της ήττα που την "γκρέμισε" από την κορυφή.

Τα κορίτσια του Α.Χριστοδούλου, επηρεασμένα από την ελλειπή προετοιμασία το τελευταίο διάστημα, ξεκίνησαν μουδιασμένα, βρίσκοντας τα στο πρώτο δεκάλεπτο υπολειπόμενα τρεις (13-16) πόντους.

Ωστόσο στην συνέχεια του αγώνα ο Ηρόδοτος βάζοντας πείσμα και θέληση, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και με οδηγό την Ρ.Γιαλυτάκη που σημείωσε 16 πόντους, πήρε μια τεράστια νίκη που εκτός από το γόητρο της ανεβάζει την ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Ηρόδοτος – Τερψιθέα    57-53
Δεκάλεπτα: 13-16, 27-23 (ημίχ.), 42-37, 57-53.

Ηρόδοτος (Χριστοδούλου Α.): Γιαλιτάκη Ρ. 16(1), Βαρελτζή, Νισταζάκη 12, Σακουλάκη, Κοιλάδη 8, Λαζάϊ, Δακανάλη , Δανδουλάκη , Μαθιουδάκη, Ζιώγου, Καρλάφτη 11(1), Φωτιάδη 10

Τερψιθέα (Παπασπαριδάκος): Ευμορφόπουλου 2, Πούλη, Αστραντίνη 15(3), Πανταζή 15, Στεφάνου 2, Μπανάλη 7, Ζεβαχιργιάν 4, Πετράκη 8
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΘΑΝΗ ΝΙΚΗ. ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ.
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑΛΙΤΑΚΗ Κ ΠΑΠΑΙΩΣΗΦ.