ΕΟΚ | Στις Κλήσεις Εθνικής Εφήβων, οι Φραγκιαδάκης, Στρατάκης.

Άλλη μια σημαντική επιτυχία για τις υποδομές της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα για τις ακαδημίες του Ηράκλειο.Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός προπονητής  της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων  Ηλίας Παπαθεοδώρου, κάλεσε τους Δ.Φραγκιαδάκη και Κωσταντίνο Στρατάκη να βρίσκονται την Κυριακή (29/12) στις 10.30 στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ για προπονητικό τριήμερο (29-31/12).









Κι αν  για το Δ.Φραγκιαδάκη η κλήση του στην Εφήβων αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικής πορείας που διέγραψε με την Εθνική παίδων που κατέκτησε το καλοκαίρι το χάλκινο μετάλλιο, η κλήση του Κωσταντίνου Στρατάκη (φώτο), αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο, αφού η σκληρή δουλεία και η συνεχή του εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, του έδωσε το δικαίωμα της πολύ τιμητικής κλήσης.

Μαζί τους φυσικά κλήθηκε κι ένας άλλος Κρητικός, ο Χανιώτης Αντώνης Κονιαρης, πρώην παίκτης του Ακρωτηρίου και τώρα στέλεχος του ΠΑΟΚ.





Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ :

Ο ομοσπονδιακός προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου, της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων κάλεσε τους παρακάτω παίκτες να βρίσκονται την Κυριακή (29/12) στις 10.30 στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ για προπονητικό τριήμερο (29-31/12):


ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΜΠΙΛΛΗΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
ΝΤΟΥΖΙΔΗΣ, ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΙΚΑΡΟΣ)
ΜΟΥΡΑΤΟΣ (ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΙΛΩΝΑΣ)
ΖΩΡΖΟΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ)
ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)
ΔΙΠΛΑΡΟΣ (ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΤΡΩΝ)
ΚΟΝΙΑΡΗΣ, ΚΩΤΤΑΣ (ΠΑΟΚ)
ΦΛΙΩΝΗΣ, ΜΗΤΟΓΛΟΥ (ΑΡΗΣ)
ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ (ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)
ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ (ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ)
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ (ΟΑΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.