Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Σημαντικό διπλό της Αναγέννησης στο Λίντο.

Με θετικό τρόπο έκλεισε η Αναγέννηση τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ για το 2013, καθώς στην 11η αγωνιστική τελευταία του έτους επικράτησε στο Λίντο του Χάνδακα με  53-40 και μπήκε σε τροχιά, τετράδας των πλέι οφ, ισοβαθμώντας με τον χθεσινό αντίπαλό του.Δηλώσεις Καλαϊτζάκη.





Οι παίκτες του Μιχάλη Καλαϊτζάκη έπαιξαν πολύ όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα δείχνοντας προσήλωση στην άμυνα και ψυχραιμία στην επίθεση. Δείγμα επιβράβευσης, διόλου προαπαιτούμενο για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, που με βάθος πάγκου και σωστή διαχείριση κούρασε τους γηπεδούχους, που είχαν έλλειψη επιλογών στο..βάθος του πάγκου, με αποτέλεσμα την χαμηλή επίδοση στην επίθεση.

Το σκορ από τους Αρκαλοχωρίτες οδήγησαν ο Μιχάλης Τσεπαπαδάκης  και ο ο Γιάννης Τζάννης με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα και με βοήθειες από όλα τα περισσότερα παιδιά  που αγωνίστηκαν

Από τον Χάνδακα ο Λουκάς Βαλαμούστουνος (14) και ο Γιώργος Σηφάκης(11), πήραν περισσότερο από τους υπόλοιπους το επιθετικό βάρος.


ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΓΣ-ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ   40-53   
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-11,20-19(ΗΜΙΧ), 30-33,40-53

ΧΑΝΔΑΚΑΣ(ΒΕΡΓΕΤΑΚΗΣ Α.): ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 3(1),ΒΑΛΑΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ 14,ΠΑΝΤΕΡΗΣ 1, ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ 1,ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ 4,ΣΗΦΑΚΗΣ 11(1) ,ΓΕΡΑΚΙΑΝΑΚΗΣ 2,ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ 4.

ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ(ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ Μ.): ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 4,ΣΕΜΠΕΚΟΠΟΥΛΟΣ 8,ΚΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 3(1) ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1,ΒΑΡΔΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2,ΧΑΤΖΗΣ ΝΤΕΜΗΣ 7,ΤΣΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 12(1).ΤΖΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10(1),ΧΕΛΙΔΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 4,ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2.

Δηλώσεις Μ.Καλαϊτζάκη:

Ένα κακό και αγχωτικό παιχνίδι (χάσαμε 20 βολές) με μεγάλη αστοχία και από τις δυο ομάδες. Σε καμία περίοδο του παιχνιδιού εμείς δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση αλλά με καλή άμυνα και στα τέσσερα δεκάλεπτα και με περισσότερες επιλογές παιχτών (Χρησιμοποιήθηκαν 10 παίχτες) καταφέραμε να κουράσουμε την ομάδα του Χάνδακα και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους διαιτητές και στην αντίπαλη ομάδα. Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές με υγεία.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.