ΕΟΚ | Και επίσημα στο Ηράκλειο ο τελικός στις 9/2.

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση θα φιλοξενήσουν το Ηράκλειο και το κλειστό στα Δύο Αοράκια, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ αφού  αποφάσισε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μετά τη συνεδρίασή του, το ματς που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 5.200 θεατών κλειστό, στις 9 Φεβρουαρίου. 





Έτσι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ επιστρέφει στην Κρήτη για να φιλοξενηθεί ξανά στο Ηράκλειο, μετά από οκτώ χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι του τελικού θα προκύψει από τους νικητές των δύο ημιτελικών ανάμεσα σε Άρη και Πανιώνιο την Κυριακή στο "Nick Galis Hall" και Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η απόφαση επικυρώθηκε και επίσημα μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της περιοχής Δύο Αοράκια στις 9 Φεβρουαρίου 2014".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.