Εργοτέλης | Με ανεβασμένη ψυχολογία στο Πέραμα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα από την μεγάλη νίκη του επί της Πεύκης, η ομάδα του Εργοτέλη που αντιμετωπίζει την Κυριακή (πρωτομηνιά του Δεκέμβρη)  στις 17.00 στο Πέραμα τον τοπικό Ερμή  στα πλαίσιο της 6ης στροφής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.





Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί το πρώτο ματς εκτός Κρήτης, αφού στον μοναδικό έκτος έδρας αγώνα που έχει δώσει μέχρι σήμερα ήταν στην Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο.

Με στόχο να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική, γίνεται η ομάδα του Γιώργου Μακράκη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Πέραμα την Κυριακή.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μ. Άρναουτάκης, πως "κάποια στιγμή η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα βγει στο γήπεδο.Η ομάδα βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα και πλέον θα παρουσιάζεται όλο και πιο καλύτερη.Εκτιμώ ότι με τον Ερμή Περάματος θεωρώ ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο με σκοπό την νίκη".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.