Νεανίδων | Χωρίς προβλήματα τα κορίτσια του Αρκαδίου.

Δεν συνάντησαν προβλήματα οι παίκτριες του Κώστα Πλευράκη και επικράτησαν με 71-28, του Ηράκλειο στο Λίντο, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΚΑΣΚ. Δηλώσεις Πλευράκη.






Οι παίκτριες του Αρκαδίου, πήραν διαφορά από τα πρώτα λεπτά την οποία διεύρυναν στην δεύτερη περίοδο περίοδο, «καθαρίζοντας» τον αγώνα από το ημίχρονο.

Ηράκλειο-Αρκάδι 28-71
Δεκάλεπτα: 02-8, 06-30(ημίχ.), 17-46, 28-71.

Κ.Πλευράκης :" Μια καλή αρχή και τίποτα παραπάνω".

Προσγειωμένος ο κορυφαίος προπονητής της Κρήτης στις Γυναικείες κατηγορίες, δήλωσε στο kritikobasket.gr:
"Έχουμε κάνει μια καλή αρχή και τίποτα παραπάνω.Σήμερα πήραμε άλλη μια νίκη και προσπαθούμε να κερδίσουμε χρήσιμα συμπεράσματα, με την απαραίτητη σοβαρότητα, κοιτάζοντας παιχνίδι με παιχνίδι".

Γνώστης του Γυναικείου Κρητικού μπάσκετ, δεν παραλείπει όποτε του δίνεται η ευκαιρία να τονίζει τα προβλήματα του χώρου, με την ευχή να διορθωθούν:

"Το πρωτάθλημα Νεανίδων, είναι ένα πρωτάθλημα με λίγους αγώνες, λόγω της ιδιομορφίας που έχουμε να υπάρχουν λίγες ομάδες,Έτσι στα Πανελλήνια εμφανίζονται οι ομάδες της Κρήτης με σοβαρό μειονέκτημα.Πρέπει να το δούμε πιο βαθιά το πρόβλημα αυτό".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.