Με μεγάλη επιτυχία το 5ο Παγκρήτιο σεμινάριο διαιτησίας.

Από μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το “5ο Παγκρήτιο Σεμινάριο διαιτησίας” που διοργάνωσε ο ΣΥΔΚΑΚ (Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης) στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.







Το παρών έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο αφού είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αναλύσεις του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Ηλία Ζούρου αλλά και του καθηγητή διαιτησίας Κώστα Κορομηλά.

Μεταξύ άλλων έγινε ανάλυση κανονισμών ενώ έγινε και εκτενής αναφορά σε όσα επηρεάζουν τη σχέση διαιτητών και προπονητών σε ένα αγώνα μπάσκετ.

Διαιτητές, παίκτες, παράγοντες, κριτές, προπονητές κ.ά. άκουσαν με ενδιαφέρον τις αναλύσεις των κ. Κορομηλά (καθηγητής διαιτησίας) και κ. Ζούρου (πρώην ομοσπονδιακός προπονητής) και λύθηκαν πολλές απορίες.

Οι κ. Επιτροπάκης (πρόεδρος ΣΥΔΚΑΚ), Μακράκης (πρόεδρος ΕΚΑΣΚ) καλοσώρησαν τους ομιλητές, ενώ οι κ. Βαρδαβάς (αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΦΜΑΗ), Μαχαιριανάκης (ταμίας ΟΔΚΕ) χαιρέτησαν την πρωτοβουλία τουΣΥΔΚΑΚ και τους συνεχάρει για τις προσπάθειες που κάνουν για την αναβάθμιση της διαιτησίας αλλά και του επιπέδου του κρητικού μπάσκετ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.