Στα Δύο Αοράκια ο τελικός του Κυπέλλου;

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Αρης – Πανιώνιος είναι τα δύο ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο φετινός Τελικός  να γίνει στο Ηράκλειο.







Σύμφωνα με πληροφορίες του BasketPlus.Gr η σκέψη είναι να γίνει στο κλειστό στα “Δύο Αοράκια”, στο Ηράκλειο!

Λέγεται, μάλιστα, ότι αυτή η σκέψη υπήρχε και πριν ακόμη την κλήρωση του ημιτελικού γύρου, ακόμη κι αν έπαιζαν στον τελικό και πάλι ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός, κι ας υπήρχε το Ελληνικό, με δεδομένο ότι η Ομοσπονδία φυσικά και δεν είναι και αυτή ευχαριστημένη με τον τελικό των 300 προσκλήσεων και πάλι τους ανεγκέφαλους να μάχονται μέσα στο παρκέ!

Βεβαίως η παρουσία του Άρη στον ημιτελικό και η πιθανότητα, που δεν είναι και αμελητέα, να προκριθεί στον τελικό, ίσως αλλάζει τα δεδομένα, καθώς υπάρχει η προοπτικής της “ίσης απόστασης”, όσο το δυνατόν, οπότε η Λάρισα φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός.

Όσο για τα “Δύο Αοράκια”; Η χωρητικότητα του κλειστού είναι 5.222 θεατές, από τους οποίους οι περίπου 1.000 σε πτυσσόμενες εξέδρες. Δίπλα ακριβώς στην κυρίως σάλα (εμβαδού 2.098 τ.μ.) έχει κατασκευαστεί ένα βοηθητικό γυμναστήριο / προπονητήριο (εμβαδού 1.600 τ.μ.).

Οι πληροφορίες, πάντως, τονίζουν ότι η έδρα του τελικού τελικά θα είναι το Ηράκλειο και είναι ήδη αποφασισμένο, όμως η εξέλιξη των πραγμάτων θα τις επιβεβαιώσει ή όχι σύντομα!

πηγή: www.basketplus.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.