Ηράκλειο | Ο Σακελλαράκης μίλησε για το… τρίποντο της αγωνιστικής.

Σε πρόσωπο της 3ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Μάριος Σακελλαράκης του “Ηράκλειο” με το φοβερό του τρίποντο με ταμπλό… που πέτυχε στο τέλος της παράτασης στο παιχνίδι με τον Αμύντα στα “Δυο Αοράκια” χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, με ένα φοβερό χαι λάιτ, από τα κορυφαία της σεζόν.



Ο Σακελλαράκης μίλησε στο Basketblog.gr για το τρίποντο, για το αν αισθάνεται ο “ήρωας” της βραδιάς, για τους στόχους του και μέσα από τις δηλώσεις του θα καταλάβει κάποιος ότι πρόκειται για έναν παίκτη προσγειωμένο με ήθος και προσηλωμένο στην δουλειά του.

Ήρωας της βραδιάς…αισθάνεσαι έτσι μετά το τρίποντο της νίκης ;

“Η αλήθεια είναι ότι όλοι με αντιμετωπίζουν σαν τέτοιο, αλλά για μένα το σημαντικό είναι ότι πήραμε μια δύσκολη νίκη και άμα θέλουμε να βρούμε ήρωες, εγώ θα έλεγα για τα δυο παιδιά που έχουν μεγαλύτερη επιβάρυνση λόγω των πολλών τραυματισμών στην ομάδα, τον Κώστα Μπαλάφα που είναι εξαιρετικός και το Κώστα Αγαπιάδη που έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και πέτυχε το τρίποντο της ισοφάρισης (73-73) που θεωρώ ότι ήταν το πιο κρίσιμο”.

Όταν πήρες την μπάλα σκέφτηκες μόνο το σουτ; Περίμενες να μπει ;

“Ήξερα ότι δεν θα αφήσουν τον Μύρωνα Παπαδάκη που ήταν δίπλα μου να πάρει την μπάλα καθώς είναι πολύ γρήγορος, οπότε αποφάσισα ότι του σουτ ήταν δικό μου. Δεν ήμουν καλός στο υπόλοιπο παιχνίδι και δεν είχα βοηθήσει την ομάδα μου όσο θα έπρεπε, και το είδα σαν ευκαιρία να εξιλεωθώ και για αυτό και το πίστεψα, και δεν σκέφτηκα καθόλου την πάσα. Μόλις σούταρα κατάλαβα αμέσως ότι έφυγε πολύ καλά η μπάλα από τα χέρια μου…”!!!

Στο βίντεο φαίνεσαι να μην αντιδράς έντονα μετά το σουτ .Τι πέρασε απο το μυαλό σου σε αυτά τα δευτερόλεπτα ;

“Έχω βάλει ξανά νικητήριο καλάθι στο παρελθόν και έχω αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν ξέρω γιατί, ίσως το πάγωμα της στιγμής, ίσως είναι ο χαρακτήρας μου. Ελπίζω να ξανά έχω την ευκαιρία στο μέλλον να το διαπιστώσω ξανά!!! Η ικανοποίηση ήταν σίγουρα τεράστια, αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι… “ωχ τι κάνουμε τώρα”…για αυτούς που ερχόντουσαν καταπάνω μου”!!

Το Ηράκλειο είναι στο 2-1,στόχος είναι ο πρωταθλητισμός;

“Στόχος της ομάδας μας είναι σίγουρα ο πρωταθλητισμός. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε την έδρα μας και με νίκες σαν και αυτές κερδίζουμε χρόνο ώστε να αναρρώσουμε…γιατί πραγματικά έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών που δεν μας αφήνουν να παίξουμε όπως πραγματικά θέλουμε”.

Οι δικοί σου στόχοι ποιοι είναι ;

“Οι στόχοι για μένα αυτή τη στιγμή είναι να ξεπεράσω τελείως τον τραυματισμό μου και να φτάσω με το Ηράκλειο όσο πιο ψηλά μπορώ”.

Σε έμαθε όλη η Ελλάδα … αυτό σε κάνει να νιώθεις όμορφα φαντάζομαι;

“Σίγουρα νιώθω όμορφα. Έχει γίνει αρκετός ντόρος και το εισπράττω αυτό το γεγονός τις δυο τελευταίες ημέρες. Αλλά το ότι με έμαθε όλη η Ελλάδα μετά από αυτό το καλάθι το θεωρώ ότι είναι υπερβολή”.

Πηγή: basketblog.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.