Ηράκλειο Β.Ράλλης | "Μικρό το ρόστερ, λόγω τραυματισμών, αλλά ανταποκρίνονται οι μικροί".

Με εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του Κώστα Πάλλη, το «Ηράκλειο» ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι ντέρμπι του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής, του Σαββάτου στα Αοράκια με αντίπαλο τον Αμύντα (17.00).Δηλώσεις Β.Ράλλη.





Ο σέντερ της ομάδας υποβλήθηκε σε εντατικές θεραπείες ωστόσο θεωρείται αρκετά δύσκολο να αγωνιστεί στο παιχνίδι καθώς συνεχίζει να πονάει στο πόδι του. 

Ο Βασίλης Ράλλης, καλείται να κάνει αλχημείες στη φροντ λάιν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αφού -θυμίζουμε πως- το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε, στην αναμέτρηση με την Ένωση Ιλίου.


Παράλληλα σε ρυθμό προσπαθεί να μπει και ο Μύρων Παπαδάκης, που θα είναι στη δωδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξης Πετράκης συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες για να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον κρατάει εκτός μάχης ρτο τελευταίο διάστημα.

Ο Βασίλης Ράλλης σε δηλώσεις του, επιθυμεί τη νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος διαθέτει παίκτες με εμπειρία και ποιότητα.

«Προσπαθούμε μέχρι να είμαστε πλήρεις να κρατήσουμε την έδρα μας. Το κακό είναι ότι στην πορεία μας βγήκαν κι άλλα προβλήματα τραυματισμών εκτός αυτών που περιμέναμε. Τα ρόστερ είναι πλέον μικρό, όμως είμαστε ευχαριστημένοι γιατί τα παιδιά των ακαδημιών μας παίρνουν ευκαιρίες και μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί», τόνισε ο τεχνικός της Ηρακλειώτικης ομάδας..
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.