Ανδρων ΕΚΑΣΚ | Ομάδα με μέταλλο η Ιεράπετρα.

Σπουδαία σε σημασία νίκη για την Ιεράπετρα η οποία επιβλήθηκε της Ακαδημίας Ρ. (59-64), στο Ρέθυμνο με τους Στρατάκη,Κολοβό να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι και να υποχρεώνουν τον αντίπαλο στην πρώτη του ήττα, στην 3η στροφή του πρωταθλήματος Ανδρων της ΕΚΑΣΚ. 








Τρίτη φετινή νίκη για την Ιεράπετρα η οποία με όπλο την καλή της άμυνα επικράτησε με 64-59 εκτός έδρας της Ακαδημίας Ρεθύμνου και μοιάζει με τραίνο με σπασμένα φρένα στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

Το παιχνίδι στην αρχή ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να κλείνουν το σκορ ισόπαλο, στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στην 2η περίοδο όμως η Ιεράπετρα έτρεξε ένα σερί 18-9 επί μέρους σκορ που της έδωσε το δικαίωμα να χτίσει τα θεμέλια της νίκης.

Και την τρίτη περίοδο είχαμε το ίδιο σκηνικό (14-18 το επι μέρους σκορ) αλλά στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Β.Θεοδωρουλάκη τα έδωσαν όλα για την ανατροπή που θα τους έδινε την νίκη.

Το σύνολο όμως του Γ.Γαϊτανάκη, είναι ομάδα με μέταλλο, όπως το δείχνουν οι επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια, άντεξε στην αντεπίθεση της Ακαδημίας και πήρε σπουδαία νίκη....

Οι Στρατάκης (που ήταν κορυφαίος σκόρερ, ενώ έλεγχε και την εναέρια κυκλοφορία) και Κολοβός (που "σκότωσε" έξω από τα 6.75 τους Ρεθυμνιώτες), ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές.

Οι Μαραυγάκης ,Ξριθινάκης, Σταμούλης και Χρυσουλάκης οι κορυφαίοι σκόρερ του Β.Θεοδωρουλάκη. 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 59-64
Δεκάλεπτα : 17-17 ,26-35, 40-53,59-64
Διαιτητές : Κώτσου ,Καθαράκης

Ακαδημία (Θεοδωρουλάκης) : Μπιρλιράκης 3 ,Κριθινάκης 13(1) ,Νύκταρης 3(1) ,Μαραυγάκης 14 ,Χρυσουλάκης 10, Σταμούλης 11(3), Νταλιάνης, Κατσαβίδης,Σταυρουλάκης.

Α.Ο. Ιεράπετρα (Γαϊτανάκης) : Σφυράκης , Γαϊτανακης, Λαγουδάκης 1, Καραλάκης 1, Κοροβέσης 2, Τζεβελεκάκης 2, Κολοβός 22 (5/6 τριπ.) Σταματάκης Μιχ. Κορνάρος  Ματζαράκης 10(1) , Στρατάκης 26 (2τρ.-16 ριμπ).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.