Ρέθυμνο Aegean | Η επίσημη παρουσίαση.

Παρουσίαση στα πρότυπα του NBA, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean την Κυριακή στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.








Ο κόσμος κατέκλυσε τον χώρο του δημοτικού κήπου, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη του για την ομάδα και το μπάσκετ, συμμετέχοντας έμπρακτα στην μεγάλη αυτή γιορτή. 

Το νέο Ρέθυμνο Aegean παρουσιάστηκε στους φίλους του με φαντασμαγορικό τρόπο, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσία των τοπικών αρχών και φορέων του Ρεθύμνου, αλλά και των χορηγών της ομάδας.

Τον ρόλο του παρουσιαστή είχε ο Βασίλης Σκουντής, κάνοντας την με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. 

Τον λόγο πήραν και μίλησαν για τη νέα χρονιά του Ρέθυμνο Aegean, ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Σαραντινός, ο μεγαλομέτοχος Κωστής Ζομπανάκης, πριν από την παρουσίαση των χορηγών, της φανέλας, των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου.

 Δικαιολογημένος απών από την εκδήλωση το τελευταίο απόκτημα του Ρέθυμνο Aegean, Γκέγκορ Άρμπετ, ο οποίος φθάνει στο Ρέθυμνο την Τρίτη το βράδυ.

Όλα πάντως, ξεκίνησαν από πολύ νωρίς (17.00), όπου εκατοντάδες παιδιά βρέθηκαν στον δημοτικό Κήπο και συμμετείχαν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς. 

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν τόσο με την μασκότ της ομάδας, τον ΑΓΟΡίνο, όσο και με τους «Mr.Green» και «Θρυλέων», τις μασκότ του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Πηγή: "cretesports.gr" 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.