Camp (CH.B.T.A.) | Chania Basketball Talents Academy (video).

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιείται από την Δευτέρα 26 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, το 2ο Camp Chania Basketball Talents Academy (CH.B.T.A), στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού.





Το πρωτοποριακό Camp παρακολούθησαν περίπου αρκετά  παιδιά από την ευρύτερη περιοχή των Χανίων, ενώ υπήρχε και συμμετοχή από το Ηράκλειο.

Ο Κώστας Μίσσας υπεύθυνος του προγράμματος στις προγραμματικές δηλώσεις αναφέρει:


Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται στην Κρήτη ένας ιδιαίτερα ικανοποιητικός αριθμός αγοριών και κοριτσιών με έμφυτο ταλέντο και με πολλές προοπτικές. Από τα Χανιά συνεχίζουμε την προσπάθεια να δώσουμε σαφείς κατευθύνσεις, που θα αποτελέσουν τη βάση για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών, με στόχο η προσπάθεια αυτή να αγκαλιάσει όλη την Κρήτη.

Η ιδιαιτερότητα του CH.B.T.A. έγκειται στον σχεδιασμό του προγράμματος, που καλύπτει ημερήσιες ολοκληρωμένες προπονήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις βασικές δεξιότητες του Μπάσκετ, την αθλητική υποδομή αλλά και την αθλητική νοοτροπία των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα αποτελέσουν την υγιή αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον.



Διδακτικό προσωπικό του CH.B.T.A.
Δημητρουλάκη Φρόσω
Θεοδωράκης Ελευθέριος
Ιωαννίδης Δημήτης
Kασικτσόγλου Μιχάλης

Πηγη φώτο βίντεο: (F/B Chania Basketball Talents Academy).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.