Ηράκλειο | Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!"Ευχαριστώ" και στο ΕΑΚΗ.

Η επιτροπή μπάσκετ του και το Δ.Σ. του ομίλου της "Δουκός Μποφόρ", δεν ξεχνά, τα παιδιά που δούλεψαν χρόνια στις Ακαδημίες του και τα  ευχαριστεί από καρδιάς, συγχαίροντας για την επιτυχία τους, στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Παράλληλα ευχαριστεί το ΕΑΚΗ για την μακροχρόνια συνεργασία στο κλειστό του Λίντο.


Η σχετική σε ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρει:

«Το Δ.Σ του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα Δ.Σ. του  ΕΑΚΗ και όλους τους υπαλλήλους που εργάστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, για την μακροχρόνια συνεργασία μας.

Όλα αυτά τα χρόνια γευτήκαμε μαζί μεγάλες χαρές αλλά και μεγάλες λύπες όπως προστάζει ο νόμος του αθλητισμού. Μα πάνω απ’ όλα βιώσαμε μια αγαστή συνεργασία που μας οδήγησε σε μια βαθειά αλληλοεκτίμηση.

Νομοτελειακά όλα έχουν ένα τέλος. Η προσπάθεια μας να αναβαθμίσουμε το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας, μας οδήγησε στα Δυο Αοράκια όπου ελπίζουμε να έχουμε μια ανάλογη διαδρομή.

Από το ιστορικό και αγαπημένο Λίντο μένουν οι αναμνήσεις και κυρίως οι άνθρωποι που τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε ευτυχία και να υπηρετούν τον αθλητισμό με το ίδιο πάθος.

«Σας ευχαριστούμε από καρδιάς»

Επίσης το Δ.Σ του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α συγχαίρει τους αθλητές του Κουμάκη Μ. Γιάνναρη Ν. Μπελαφάντη Μ. Χαρονιτάκη Γ. Λυριτζάκη Φ. Φραγκιαδάκη Μ. Καλατζή Μ που πέτυχαν στις ανώτατες σχολές της προτίμησης τους και τους εύχεται υγεία και καλή πορεία στις σπουδές και στη ζωή τους. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.