Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Χτίζεται η Ακαδημία Ρεθύμνου της νέας περιόδου.

Το Ρεθεμνιώτικο σωματείο έχει μπει στην τελική φάση για την οργάνωση των τμημάτων της και κυρίως του αντρικού, που με κάποιες νέες προσθήκες αναμένεται πιο ανταγωνιστικό στο εφετινό πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ. Τσαγκαράκης ο νέος τεχνικός, ποιοι επιστρέφουν.




Εκτός βέβαια από την ενίσχυση της ομάδας, αναμένονται και κάποιες επιστροφές παικτών, που την περασμένη σεζόν η Ακαδημία δεν είχε την πολυτέλεια να έχει. 


Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα ενισχύεται αισθητά στην φροντ λάιν και ιδιαίτερα στη θέση «5», με την επιστροφή του Αντώνη Νταλιάνη, ο οποίος λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, δεν ήταν στη διάθεση της ομάδας. 

Επίσης, οι Μαυραγάκης και Νύκταρης εκτίουν τη στρατιωτική τους θητεία, κάτι το οποίο θα διευκολύνει την συμμετοχή τους στις προπονήσεις. 

Από κει και πέρα, ο Ανδρέας Χρυσουλάκης φαίνεται πως θα μπορέσει να τακτοποιήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας.

Όσον αφορά το υπόλοιπο ροστερ, δεδομένο είναι ότι θα αποτελείται κυρίως από κάποιους νέους φοιτητές, που θα έχουν διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα. 

Τέλος, αναφορικά με το θέμα του προπονητή, ο Τζαγκαράκης φαίνεται να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να αναλάβει το πόστο του προπονητή και αναμένεται να ανακοινωθεί από τη διοίκηση άμεσα.

Όσον αφορά τα παιδικά τμήματα, η Ακαδημία θα κατεβάσει για πρώτη φορά ομάδα στο παμπαιδικό πρωτάθλημα, με προπονητές τους Αντώνη Νταλιάνη και Ανδρέα Χρυσουλάκη.
Πηγη:"rethymnosportfm.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.