Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Απέκτησε Α.Τσαχάκη, δοκιμάζει Ρουστέμι, Τουλουπάκη. 26 Αυγούστου η "πρώτη".

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται με αργά και σταθερά βήματα για το Δειλινό, με τον Πέτρο Κουμιανάκη,  να φτιάξει εκ νέου μία ανταγωνιστική ομάδα που να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.
Στη φώτο οι Τουλουπάκης-Ρουστέμι.







Κάπως έτσι, η ομάδα των Δυτικών προαστίων του Ηρακλείου  πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Αντώνη Τσαχάκη.

Ο  20χρονος γκαρντ αγωνίστηκε παλιότερα στον Πλάτωνα και η τελευταία του θητεία ήταν στο Εφηβικό της ΑΕΚ, ενώ πέρυσι απείχε από την αγωνιστική δράση.

Η διοίκηση της ομάδας όρισαν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας να είναι την Δεύτερα 26 Αυγούστου στο κλειστό του Λίντο.

Εκεί θα δοκιμαστούν ο 21χρονος (1992, 1.87 ύψος), γκαρντ  Ερικ Ρουστέμι και ο Γιάννης Τουλουπάκης (1984 , 2.06 ύψος , θέση 5), και οι δυο του Σητειακού, που ως γνωστό δεν θα συμμτέχει στο φετινό πρωτάθλημα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

Και οι δυο αθλητές δεν ήθελαν να χάσουν την φετινή χρονιά και ήρθαν σε επαφή με την ομάδα του Δειλινού να συνεχίσουν εκεί την νέα σαιζόν στο πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΚ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.