12ο Διεθνές Καμπ Κολινδρού |Το πρόγραμμα και οι συμμετοχές-Η Συνέντευξη τύπου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχουν δεκάδες νέοι αθλητές υποψήφιοι για την Εθνική Παίδων και ξένοι αθλητές από χώρες της Fiba Europe.
Για να δείτε το φυλλάδιο της διοργάνωσης (πρόγραμμα-αθλητές) πατήστε εδώ:


Στους αθλητές διδάσκονται στοιχεία ατομικής τεχνικής βάσει ειδικού προγράμματος που εκπονεί η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΟΚ, εκμεταλλευόμενη της υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Πύδνας-Κολινδρού.

Φέτος συμμετέχουν αθλητές από την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Κύπρο, την Ρουμανία, την Πολωνία και Ιρλανδία.

Συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία του 12ου Διεθνούς Καμπ που αρχίζει αύριο στον Κολινδρό, παραχώρησαν οι διοργανωτές του.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Δημοτικού Φορέα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης (ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ.), Γιώργος Κσλύβας, ο οποίος καλωσόρισε στον Κολινδρό τους προσκεκλημένους και τους αθλητές. 

Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Ευάγγελος Πολύζος, αφού ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την κάλυψη της συνέντευξης τύπου καλωσόρισε όλους τους συνδιοργανωτές του καμπ. «Για τον Δήμο, το καμπ που άρχισε πριν από 12 χρόνια οφείλεται στην καταλληλότητα του χώρου και την θέληση της τότε Δημοτικής αρχής, αλλά πάνω από όλα στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, με τον οποίο μας συνδέει μακροχρόνια φιλία. 

Τον ευχαριστώ αυτόν και τους συνεργάτες του που εδώ και χρόνια είναι πίσω από την διοργάνωση αυτή, όπως και τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΜ, Αντώνη Παπαγιανούλη. Πιστεύω ότι και η νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσει και θα καλυτερέψει τον θεσμό. Τέλος καλωσορίζω αθλητές, προπονητές και συνοδούς και τους εύχομαι καλή διαμονή».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΟΚ και μέλος του ΔΣ της, Γιάννης Κουτραφούρης, τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά εκπροσωπώ την ΕΟΚ στην συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης. Το μπάσκετ και ο αθλητισμός περνούν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της Ιστορίας. Είναι υποχρέωσή μας να συσπειρωθούμε πίσω από την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία θα μπορέσει να αναπτύξει δράσεις που θα ανακουφίσουν και θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στους αθλητές. Φωτεινό παράδειγμα είναι ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού. 

Οι άνθρωποί του με αγάπη και μεράκι δημιούργησαν αυτόν τον αθλητικό χώρο και διοργανώνουν το κορυφαίο αυτό γεγονός σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Το μέλλον του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι εδώ. Ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ της ΕΟΚ και του προέδρου της όλους τους διοργανωτές και τους κατοίκους της πόλης. Η ΕΟΚ θα είναι δίπλα στο Δήμο και θα βοηθήσει για να φέρει πολλές και μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην περιοχή».

Ο επικεφαλής του καμπ και γενικός τεχνικός υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΟΚ, Κώστας Πολίτης, τόνισε ότι ο Κολινδρός προσέφερε πολλά στο μπάσκετ, λόγω της συγκεκριμένης διοργάνωσης. «Αν δείτε παλαιότερα ονόματα θα βρείτε τους γνωστότερους σήμερα παίκτες να έχουν περάσει από αυτό το καμπ. Το πρόγραμμα του εμπεριέχει τεχνικές του αθλήματος αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που βοηθούν σε μια ευχάριστη διαμονή εμπλουτισμένη με όλα τα στοιχεία που χρειάζονται τα παιδιά αυτής της ηλικίας, τα οποία φεύγουν πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις».

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ, Αντώνης Παπαγιαννούλης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κατοίκους της πόλης. «Μας χαροποιεί η ανάπτυξη του αθλήματος και ότι μέσω του καμπ και ότι έχουν περάσει από δω ορισμένοι από τους καλύτερους παίκτες», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

*Στο τέλος της συνέντευξης τύπου ο Γιάννης Κουτραφούρης, παρέδωσε στον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού, Ευάγγελο Πολύζο, το αντίγραφο της διακήρυξης της Μεσσηνιακής Γερουσίας του 1821 ως αναγνώριση της προσφοράς του στο μπάσκετ αλλά και στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής και της χώρας. 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.