K.Πάλλης | “Το Ηράκλειο κάνει σωστές κινήσεις-και θα κάνει και άλλες".

Παίκτης του “Ηράκλειο” είναι και ξανά ο Κώστας Πάλλης, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά από δύο χρόνια.
Ο Κερκυραίος σέντερ θα έχει διπλή ιδιότητα στην ομάδα αφού θα ενισχύσει το συγκρότημα του Βασίλη Ράλλη στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής αλλά θα εκτελέσει και χρέη προπονητική στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Σίγουρα πρόκειται για μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση του “Ηράκλειο” που βάζει τις βάσεις για την επιστροφή της στην Α2.


Ο 34χρονος Κώστας Πάλλης, μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και τον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” για την επιστροφή του στην ομάδα αλλά και τις διαφορές που συνάντησε σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά που έπαιζε στο “Ηράκλειο”.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Πάλλης στον Athletic Radio 104,2:
Για την επιστροφή του στην ομάδα

“Υπήρχε μία επικοινωνία από τον Μάϊο.Έμαθα οτι η ομάδα έχει οικονομική συνέπεια και γίνονται σοβαρές κινήσεις. Η ομάδα θέλει να κάνει μία νέα αρχή και θέλω να την βοηθήσω. Ο μάνατζερ του “Ηράκλειο”, Γιάννης Στεφανάκης έπαιξε ρόλο στην μεταγραφή μου γιατί μου τηλεφωνούσε σχεδόν καθημερινά”.

Για τον διπλό του ρόλο που θα έχει στην ομάδα

“Είναι κάτι που το κάνω σε όλες μου τις ομάδες τα τελευταία χρόνια. Έχω πτυχίο καθηγητή Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στο μπάσκετ και μου αρέσει να δουλεύω με τις ακαδημίες. Το ήθελα και το απαίτησα για να έρθω ξανά στην Κρήτη. Το δέχτηκαν και οι άνθρωποι της ομάδας και χαίρομαι γι΄αυτό γιατί θέλω να δουλεύω με τα νέα παιδιά. Όλα έγιναν όπως τα ήθελα και μπορώ να τα συνδυάζω”.

Για τις αλλαγές που συνάντησε σε σχέση με την προ διετίας παρουσία του στην ομάδα

“Ήμουν στο “Ηράκλειο” την χρονιά που ανεβήκαμε από την Γ΄στην Β΄εθνική. Υπάρχουν αλλαγές και στο διοικητικό και στο προπονητικό κομμάτι. Διαπιστώνω οτι υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα τώρα, όχι βέβαια πως δεν υπήρχε και παλαιότερα, και γίνονται πιο προσεκτικές κινήσεις”.

Για τις μεταγραφές του “Ηράκλειο” και τον στόχο της ομάδας

“Η ομάδα έχει κάνει σωστές κινήσεις ως τώρα. Και θα κάνει και άλλες. Θεωρώ οτι θα πάμε καλά και να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής, και ειδικά ο όμιλός μας, είναι πολύ δύσκολος και η άνοδος δεν θα έρθει εύκολα. Χρειάζεται αφοσίωση και συγκέντρωση. Στόχος όλων μας είναι να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος”.

Για την πρώην του ομάδα, τον Φίλιππο Βέροιας

“Είχαμε ως μοναδικό στόχο την άνοδο και τα καταφέραμε. Έρχομαι στο “Ηράκλειο” ως πρωταθλητής και ελπίζω να φέρω αυτήν.. αύρα στην ομάδα”.

Για τις ακαδημίες του “Ηράκλειο”

“Δεν έχω μία πλήρη εικόνα αν και ξέρω οτι έχει επιτυχίες και όλα πάνε καλά. Θα πρέπει όλες οι ομάδες να ρίχνουν το βάρος τους στις ακαδημίες και να τους δίνουν κίνητρα. Υπάρχει γενικά καλό επίπεδο στο Κρητικό μπάσκετ. Γίνεται καλή δουλειά στις μικρές ηλικίες και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα”.
"athleticradio.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.